Gomis yetmez

Düzenleyen:
Gomis yetmez

SPOR Haberleri

Fransız golcüye teşekkür eden G.Saray’ın Hırvat çalıştırıcısı oyuncularına “Bireysel başarılarla değil, takım hâlinde ilerlenmesi gerektiğini” söyledi

Burhan Can Terzi - Galatasaray, yarın oynayacağı Kasımpaşa maçına çok sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Üst üste alınan 3 galibiyetin ardından bir beraberlik bile camiayı sarsmaya yeterken, teknik direktör Igor Tudor, yeni bir seri yakalayıp, yeniden karabulutların etrafı sarmasına izin vermemeleri gerektiğini söyledi. Oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştiren Hırvat çalıştırıcı Bafetimbi Gomis’in şimdiden 7 gole katkı yaptığını hatırlatıp, oyuncusunu tebrik ederken, arkadaşlarının yanında Fransız golcüyü onore etti. Fakat Tudor, bir kişinin başarısının ve katkısının takımı başarıya götüremeyeceğini de söyleyerek oyuncuların dikkatini çekti. Özellikle forvet arkasında görev yapan isimlerin, Gomis’e yakın istatistikler yakalaması gerektiğini anlatan Tudor, hepsinden maksimum katkı beklediğini ifade etti. 

Rodrigues kararsızlığı
Galatasaray’da geçen yıl forvetin gerisinde görev yapan Bruma, Yasin ve Sneijder 3’lüsü toplamda 48 gole katkı yapmıştı. Sarı-kırmızılılarda 4. hafta itibariyle bu alanda attığı 4 golle Tolga ön plana çıkarken Tudor, Rodrigues, Belhanda ve takıma yeni adapte olan Feghouli’den çok daha fazla katkı bekliyor. Öte yandan yarınki maçta Feghouli’yi 11’de oynatmayı planlayan Hırvat hoca kimi kulübeye yollayacağına da henüz karar vermedi. Sivas maçından sonra Tolga’ya haksızlık yapmamak için Rodrigues’i kulübeye çekme seçeneği ağır basarken, 26 yaşındaki oyuncunun Antalya’da en göze batan isim olması kafaları iyice karıştırdı. Tudor 11 seçimindeki son kararı kurmaylarıyla yapacağı toplantının ardından verecek. 

Gomis durmuyor
Galatasaray’ın golcüsü Bafetimbi Gomis, takımdan ayrı bireysel antrenmanlarına da hız kesmeden devam ediyor. Arkadaşlarına örnek olan tecrbüeli futbolcu ekstra antrenmanlar yaparak takıma daha çok katkı sağlamayı hedefliyor. Gomis dün de sabah erken saatlerde bireysel denge çalışması gerçekleştirdi.
 
Kendimi affettireceğim
Galatasaray’ın Faslı yıldızı Younès Belhanda, Antalya maçındaki silik performansıyla tepki çekmişti. Akdeniz’de yorgunluğun ve hava sıcaklığının kendisini etkilediğini ifade eden G.Saray’ın 10 numarası hocası Igor Tudor’la görüşerek “Bir daha beni böyle görmeyeceksiniz. Bu hafta kendimi affettireceğim” dedi. 

Maicon 29 oldu
Galatasaray’ın, Sao Paulo kulübünden 7 milyon avro bonservis bedeliyle transfer ettiği Maicon dün 29 yaşına bastı. Henüz 30’larında olmamasına rağmen geldiği günden beri takıma ağabeylik yapan Brezilyalı stoper olgun, sahiplenici tavırlarıyla kısa sürede Florya’nın en sevilen isimlerinden biri oldu.

761 milyonluk imza
Galatasaray’ın kurtuluşu olarak görülen Riva arazisinin geleceği artık Yılmaz İnşaat’ın elinde. Proje sonucunda verilen teklife göre kulübün kasasına 761 milyon 600 girecek.  Dünkü törenin ardından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek “Bu projenin hem ülkemize hem böyle büyük bir taahhüt altına giren Yılmaz İnşaat’a ve Emlak Konut’a hayırlı olmasını diliyorum. Allah utandırmasın” dedi.
İhale tablosu şu şekildeydi:
FİRMA: FEMA 
SATIŞ GELİRİ: 3 milyar 100
ŞİRKET PAYI: Yüzde 38
ŞİRKET PAYI GELİRİ: 1 milyar 178 milyon
FİRMA: YILMAZ
SATIŞ GELİRİ:
3 milyar 808 milyon
ŞİRKET PAYI:
Yüzde 25
ŞİRKET PAYI GELİRİ: 952 milyon
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...