HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fenerbahçe derbi kaybetmiyor

Düzenleyen: /
Fenerbahçe derbi kaybetmiyor
Fenerbahçe, Beşiktaş , Haber

SPOR Haberleri

​Kritik Beşiktaş maçı öncesinde Fenerbahçe'nin istatistikleri dikkat çekiyor. Oynadığı son 8 derbiyi de kaybetmeyen sarı lacivertliler, buna karşın evindeki son 7 resmi maçı da kazanamadı.

Fenerbahçe gözünü Beşiktaş maçına çevirdi. Kritik maç öncesinde sarı lacivertlilerin derbi istatistiği dikkat çekiyor. 

Fenerbahçe, oynadığı son 8 derbi maçı da kaybetmedi.

Son olarak 27 Eylül 2015'te deplasmanda Beşiktaş'a 3-2 yenilen sarı-lacivertliler, daha sonraki 8 derbide dörder galibiyet ve beraberlik aldı.

Fenerbahçe bu maçlarda Galatasaray ve Beşiktaş'ın filelerine toplam 8 gol atarken sadece 2 gol yedi ve 6 derbide kalesini gole kapattı.

Sarı lacivertliler Beşiktaş ile Kadıköy'de yaptığı karşılaşmalarda ise 13 maçtır yenilmiyor. Bu maçların 8'ini de kazanma başarısı gösteren Fenerbahçe, rakibine karşı son yenilgisini 17 Nisan 2005'te 4-3'lük skorla yaşamıştı.

Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda oynadığı son 7 resmi maçı da kazanamadı.

Kadıköy'de son galibiyetini ligde 30 Nisan'da Çaykur Rizespor karşısında elde eden Fenerbahçe, iç sahada daha sonra ligde 4, kupada 1, Avrupa'da ise 2 maçı galip bitiremedi.

Sarı lacivertliler ayrıca oynadığı son 17 resmi karşılaşmada da kalesinde gol gördü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...