HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kocaman'ın keyfi yerinde

Düzenleyen: /
Kocaman'ın keyfi yerinde
Aykut Kocaman, Haber

SPOR Haberleri

Uyum sürecini hızla geride bıraktıklarını belirten Aykut Kocaman “Kadromuz çok iyi. Şampiyon olmak için her şeye fazlasıyla sahibiz” dedi

M. Emin ULUÇ

Derbi galibiyetiyle F.Bahçe’ye bahar geldi. Yenilerin uyumu ve sakatların iyileşmesi teknik direktör Aykut Kocaman’ın elini güçlendirdi. Kocaman, Van Persie’den ümidi kesse de yeni Hollandalı Janssen’in ‘aranan kan’ olduğu görüldü. Soldado ve Fernandao da göreve hazır beklerken, Mehmet Ekici ve Alper’in iyileşmesi de orta alanda tecrübeli hocanın alternatiflerini artırdı. Ayrıca Skrtel’in yokluğunda forma giyen Roman Neustädter’in performansı da Aykut Hoca’ya rahat nefes aldırdı. Dirar ve Skrtel’in de takıma katılmasının ardından kadro derinliği olarak ligin en güçlü ekibi olacaklarını belirten Kocaman “Sahaya sürdüğümüz 11 kadar kulübemiz de çok iyi. Her mevkide birbirini aratmayan oyuncularımız var. Şampiyon olmak için her şeye fazlasıyla sahibiz” dedi.

"Her şeye sahibiz"

Beşiktaş galibiyetiyle ihtiyaçları olan morali bulduklarını dile getiren Aykut Kocaman “Her geçen hafta daha iyiye doğru gidiyoruz. Uyum problemini neredeyse tamamen aştık. Bu takım sadece skor değil, futbol olarak da çok güzel işler başaracak ve şampiyon olacak” iddiasında bulundu. Ekici ve Giuliano’nun Valbuena üzerindeki yükü azalttığını belirten Kocaman “Hücumda da, savunmada da bol alternatifimiz var. Hem oyuncu hem de plan olarak. Böyle bir kadroya sahip olduğumu için şanslıyım” dedi. Oyuncularından hep daha fazlasını isteyen Aykut Hoca “Evet çıkışa geçtik ama şampiyonluk için devamlılık şart. Çıtayı yükseltmemiz gerek. Hücumlarda ve savunmada daha kalabalık olmalıyız. Bunun için de daha çok çalışmalıyız” ifadesini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...