HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

RvP'nin bitmeyen sakatlığı

Düzenleyen: /
RvP'nin bitmeyen sakatlığı
Rvp, Van Persie, Haber

SPOR Haberleri

Omzundaki sakatlığa rağmen gittiği Hollanda Millî Takımı’nda dizinden sakatlanan Robin van Persie hâlâ toparlanamadı.

Kulübün, sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamaya tepki gösteren Hollandalı “Küçük bir diz sakatlığım var. 3 hafta içinde sahalara döneceğim” demişti. Ancak 3 haftalık süre dolmasına rağmen RvP henüz düz koşulara bile başlayamadı. Tedavisine devam edilen Van Persie’nin en erken ekim ayı başında saha koşuları yapabileceği öğrenildi.

Alkışlar Roman’a

Aykut Kocaman, Skrtel’in yokluğunda göz dolduran Roman Neustädter’i takım arkadaşlarına örnek gösterdi. Disiplinli ve hırslı çalışmalarıyla antrenmanların en dikkat çeken ismi Neustädter’in gerçek bir profesyonel olduğunu belirten Kocaman “Hepinizden Roman gibi çalışmanızı istiyorum” dedi.

Henüz ısınıyorum

Derbide ilk 11’de sahaya çıkan Mehmet Ekici, henüz tam formuna ulaşmadığını söyledi. Oyunda kaldığı süre boyunca sarı-lacivertlilerin en etkili isimlerinden olan Ekici, “Gerçek kapasitemin yüzde 60’larındayım. Akhisar maçında çok daha iyi bir Mehmet izleyeceksiniz” diyerek iddiasını ortaya koydu.

Sakatlara izin yok

Fenerbahçe dünü izinli geçirirken sakatlıkları bulunan Hasan Ali, Skrtel ve Dirar tesislere gelerek tedavi oldu. Kasığında ağrıları olan Skrtel ile her iki bacak alt adalesine sertleşme bulunan Hasan Ali’nin Akhisar deplasmanına yetişmesi beklenirken, Dirar’ın bu karşılaşmada da forma giyemeyeceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...