Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gomis, Neymar'ı geçti

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Gomis, Neymar'ı geçti

SPOR Haberleri  / Sabah

Süper Lig'de forma giydiği 11 maçta 11 gol atan ve 3 asistle beraber 14 gole etki eden Galatasaray'ın 'panter' lakaplı yıldızı Bafetimbi Gomis, Avrupa'nın en fazla skora katkı yapan yeni transferi oldu.

Fransız forvet, bu alanda sezon başı 222 milyon Euro'ya Barcelona'dan Paris Saint- Germain'e transfer olarak 'en pahalı oyuncu' unvanını kapan Brezilyalı Neymar'ı bile geride bırakmayı başardı. Ligue 1'de PSG forması altında 7 gol atıp, 5 asist yapan Neymar, skora katkıda Gomis'in hemen altında, ikinci sırada yer aldı. Son oynanan Gençlerbirliği maçında iki kez ağları havalandırarak gol sayısını çift hanelere ulaştıran Gomis, kariyerinde ilk defa bu kadar hızlı çift haneli sayılara ulaşmıştı. Tecrübeli futbolcu ayrıca, geçen sezonun tamamında 11 golle Galatasaray'ın en golcü ismi olan Bruma'yı da, ligdeki 11. haftada yakaladı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...