Islahat fermanı

Düzenleyen:
Islahat fermanı

SPOR Haberleri

Osmanlıspor maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncu çok ama Çalımbay dert etmiyor. Yeniliklerle bordo-mavili takımı ayağa kaldırmaya hazırlanıyor

Trabzonspor’u neredeyse enkaz halinde devralan ve özellikle G.Saray galibiyetiyle camiadaki morallere tavan yaptıran Rıza Çalımbay, kısa-orta vadeli planlarını belirledi. Takımı tam anlamıyla ayağa kaldırmak isteyen Çalımbay, ilk etapta devre arasına kadar olan süreçte oynanacak 6 maçı da kazanmak istiyor. Osmanlıspor ile oynanacak maçla birlikte çıkış planlanıyor. Bu karşılaşmada cezalı olan Okay ve Olcay yok, sakatlıkları tam geçmeyen Burak, Onazi, Kucka’nın durumu belirsiz. Buna rağmen Rıza Çalımbay kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. 
Devre arasında gerçekleştirilecek kamp ise Çalımbay’ın en büyük kozu olacak. Transfer döneminde eksik bölgeler için tespit edilen futbolcular kadroya katılacak. Kampta futbolcularla bire bir özel çalışmalar gerçekleştirilecek. Özel hayatında sıkıntı yaşayan ve bunu sahaya yansıtan fubolculara terapiler uygulanacak. Millî maçlar için verilen aradaki gibi aileler kampa götürülmeyecek. Takımın havasını bozan ve bozabilecek oyuncularla pazarlık yapılmayacak. Çalımbay’ın ayrıca yönetimden oyuncu alacaklarının ödenmesi konusunda taviz verilmemesini istediği öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...