HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ÖZET İZLE: Kayserispor 1-3 Galatasaray Maçı Geniş Özeti Golleri İzle | GS, Kayseri maçı skoru Özeti İzle

Düzenleyen: /
ÖZET İZLE: Kayserispor 1-3 Galatasaray Maçı Geniş Özeti Golleri İzle | GS, Kayseri maçı skoru Özeti İzle
Kayserispor Galatasaray Maçı Geniş Özet, Kayserispor Galatasaray Maçı Skor Kaç Kaç Bitti, Kayserispor Galatasaray Maçı Özet, GS Kayseri Özet, GS Kayseri Skoru Kaç Kaç Bitti, GS Kayseri Özet İzle, Haber

SPOR Haberleri

Kayserispor Galatasaray maçı geniş özeti ve golleri izle ve GS Kayseri maçı skoru kaç kaç bitti? gibi aradıklarınızı bu haberde derledik. Süper Lig’in 18. Haftasında Galatasaray, Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Peki Kayserispor Galatasaray maçı skor kaç kaç bitti? İşte Galatasaray Kayseri maçı geniş özeti ve golleri...

Kayserispor Galatasaray maçı geniş özeti ve golleri izle ve GS Kayseri maçı skor kaç kaç bitti? ile ilgili sorularınınız tam cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz. Süper Lig’e verilen ara bitti ve ligin ikinci yarısı başladı. 18. Haftanın kapanış maçında Galatasaray, Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Futbol severler, yenilenen teknik heyeti ve yenilenen yönetimiyle Galatasaray’ı ilgi ile takip etti. Eski Başkan Dursun Özbek’in olağanüstü seçim kararı almasıyla hafta sonu yapılan seçimlerde Galatasaray’ın yeni Başkanı Mustafa Cengiz oldu. Galatasaray, ikinci yarının ilk maçında Cengiz’in de maçı izlediği Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Galatasaray Kayserispor maçının detayları, özeti golleri skoru bu haberde yer alıyor. İlk yarının 12. dakikasında Eren Derdiyok'un bulduğu golle Galatasaray, Kayserispor deplasmanında 1-0 öne geçti. Bu golden tam 6 dakika sonra 18. dakikada Eren Derdiyok, kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak farkı 2'ye çıkardı. İlk yarı bu skorla tamamlanırken; 52. dakikada ise ev sahibi ekipten Umut Bulut, farkı 1'e indiren golü kaydetti ve Kayserispor bu dakikalardan sonra daha baskılı bir oyun sergilemeye başladı. Bir hayli çekişmeli geçen Kayserispor Galatasaray maçının 90+2'inci dakikasında Garry Rodrigues, maçın skorunu tayin eden golü kaydetti ve Galatasaray, Kayseri deplasmanından 3 puanı 3 golle almasını bildi. İşte Galatasaray Kayseri maçı geniş özeti golleri detayları...

Kayserispor Galatasaray maçı geniş özeti ve golleri izle ve GS Kayseri maçı kaç kaç bitti? gibi detaylar için haberimize bakmanız yeterlidir. Saat 20:00’da başlayan Kayserispor Galatasaray maçı pazartesi günü beIN Sports ekranlarından şifreli olarak yayınlandı. Ancak Gs Kayseri maçının şifresiz canlı anlatımı turkiyegazetesi.com.tr adresinden aktarıldı. İşte GS Kayseri maçının geniş özeti skoru ve detayları…

Kayserispor Galatasaray maçının golleri için tıklayın

2 Kayseri Galatasaray maçının geniş özeti ve golleri için tıklayın

KAYSERİSPOR 1 - 3 GALATASARAY ÖZET

90+2' GOOOLLL!! Galatasaray, Garry Rodrigues'in golüyle skoru 3-1 yapıyor. Kayserispor savunmasının az adamla yakalandığı pozisyonda süratle topu taşıyan Badou Ndiaye, sağ tarafından hareketlenen Garry Rodrigues'e pasını veriyor. Garry Rodrigues, ceza alanı sağ çaprazından yaptığı sert vuruşla topu filelerle buluşturuyor.
70'Galatasaray'da son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Yasin Öztekin'in yerine Sinan Gümüş oyuna giriyor.
66'Galatasaray'da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Ryan Donk, Selçuk İnan'ın yerine oyuna dahil oluyor.
60'Galatasaray'da oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Tolga Ciğerci, Sofiane Feghouli'nin yerine oyuna dâhil oluyor.
52'GOOOLLL!! Kayserispor, Umut Bulut'un golüyle farkı 1'e indiriyor. William De Amorim'in pasıyla sol kanatta topla buluşan Güray Vural ceza alanı içine ortasını yapıyor. Umut Bulut, çok iyi yükselerek kafa vuruşunu yapıyor ve kaleci Fernando Muslera'nın müdahalesine rağmen top ağlarla buluşuyor.
29'Umut Bulut, Denayer ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Cüneyt Çakır oyunu devam ettirdi. Umut Bulut, Cüneyt Çakır'ın yanına giderek itiraz etti ve sarı kart gördü.
20'Boldrin, Ndiaye'ye yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.
12'GOL Sağ kanatta haraketlenen Rodrigues'in altı pasa kestiği topa Eren Derdiyok yatarak kayarak vuruşunu yaptı ve topu filelere gönderdi.
18'GOL Selçuk'un pasıyla sol kanattan ceza sahasına sokulan Feghouli'nin yerden arka direğe çıkarttığı topa Eren Derdiyok dokundu ve topu bir kez daha ağlara gönderdi.

ÖZET İZLE: Kayserispor 1-3 Galatasaray Maçı Geniş Özeti Golleri İzle | GS, Kayseri maçı skoru Özeti İzle

Terim: İkinci yarı baskı yedik 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kayserispor maçının ikinci devresinde baskı yediklerini söyleyerek, “İyi bir takımla ve derin bir kadroyla oynadık” dedi. 

Galatasaray, Süper Lig’in 18. haftasında Kayserispor deplasmanından 3 puanla ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, “Açıkçası ilk yarı özellikle 25 dakika Galatasaray’ın bundan sonraki oynamak istediği futbolla ilgili herkes bir bilgi sahibi olmuştur. İkinci yarı bir baskı yedik. Başlayabileceğimiz en güçlü rakipten başladık. İyi bir takımla ve derin bir kadroyla oynadık. Kayserispor herkesi her yerde yenebilecek, her şeyi yapabilecek derin bir kadroya sahip. Kendi evlerinde de çok başarılılar. Ülkenin en fazla orta atıp golle buluşan takımlarından bir tanesi” ifadelerini kullandı.

Terim, “Benim antrenörlük hayatımda ilk 10 dakikada 3 oyuncu değiştirmek ama hakkım olsaydı bir tane daha değiştirirdim. Oyunu dengede tutmak için. Nitekim topun tekrardan hakimi olduk. İkinci topları alıp oradan sonrada farka giden 4-5 tane pozisyon yakaladık. Bu arada 2-2 olabilirdi, 3-2 öne geçebilirdik. Kayserispor böyle bir takım. Ligde her maç bugünkü gibi zor olacak. Kolay olmayacak. Her takım devre arasını iyi geçirdi ve takviyeler yaptı” şeklinde konuştu.

ÖZET İZLE: Kayserispor 1-3 Galatasaray Maçı Geniş Özeti Golleri İzle | GS, Kayseri maçı skoru Özeti İzle

Sumudica’dan Cüneyt Çakır’a tepki

Galatasaray’a evinde 3-1 mağlup Kayserispor’un Teknik Direktörü Marius Sumudica, “Bu takım 30 puanı sahada mücadele ederek kazandı. Bizim lehimize hiçbir hata hatırlamıyorum ki 3 puan kazanalım. Daha fazla konuşmak istemiyorum" dedi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, maçın hakemi Cüneyt Çakır’a tepki gösterdi. İlk yarı kötü oynadıklarını ancak ikinci yarı Galatasaray’dan daha iyi oynadıklarını ifade eden Sumudica, “Hakemin yardımlarıyla ilk 15 dakikada 2 gol yedik. Bu zamana kadar hakemler hakkında bir şey söylemedim. Tamam ben de buradan iyi oynadığımızı söylemeyeceğim. Galatasaray büyük bir camia bunu biliyoruz ama attığı ilk gol 1 metre ofsayt. Daha sonra ikinci golü yedik. İkincisi Umut’un pozisyonu, kaleci ile karşı karşıya kalacağı pozisyon. Herkes gördü bunu ama Türkiye’nin en iyi hakemi var sahada. İkinci yarıya iyi başladık, golü de bulduk. Beraberliği yakalayacak fırsatlar da ele geçirdik. Ben anlamıyorum, Galatasaray gibi büyük bir camianın futbolcuları 5 defa yerde yatarak zaman geçirmeye çalıştırlar. Hakem buna izin verirse kazanmak da böyle kolay olur. İyi oynamaya başlıyorsunuz, oyunu hızlandırıyorsunuz, rakibimiz yerde yatarak yavaşlatıyor. Hakem bir defa bile uyarmadı Muslera’yı. Maçı kaybettik ama sadece bu sebepler değil. İlk yarı iyi oynamadık. Ama ikinci yarı onlardan iyi oynadığımızı siz de görmüşsünüzdür. Futbol böyle bir şey. İlk maçı Galatasaray’a yine kaybetmiştik. Bu takım 30 puanı sahada mücadele ederek kazandı. Bizim lehimize hiçbir hata hatırlamıyorum ki 3 puan kazanalım. Daha fazla konuşmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Stadı dolduran ve tüm biletleri tüketen taraftarlardan da takım adına özür dileyen Sumudica, "Taraftarlardan özür dilerim, stadı doldurdular. İkinci yarı oyuncularım ellerinden gelen her şeyi yaptılar, risk aldık. O yüzden 3. golü yedik” diye konuştu.

ÖZET İZLE: Kayserispor 1-3 Galatasaray Maçı Geniş Özeti Golleri İzle | GS, Kayseri maçı skoru Özeti İzle

Aslan zorlu virajı kayıpsız geçti

Süper Lig’in 18. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kayserispor’u 3-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR -

2. dakikada Rodrigues’in sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada Eren’in bekletmeden vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 0-1

19. dakikada Feghouli sol kanattan ceza sahasına girdi. Feghouli, müsait pozisyondaki Eren’e topu çıkardı, Eren düzgün bir vuruşla kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. 0-2

25. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Deniz’in sert şutunda top barajdan geçerek kaleci Muslera’da kaldı.

29. dakikada Selçuk’un sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında yükselen Feghouli’nin kafa vuruşunda top az farkla auta gitti.

37. dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Rodrigues’in müsait pozisyondaki vuruşunda top üstten auta çıktı.

45. dakikada ceza sahasına giren Lopes’in sağ çaprazdan vuruşunda kaleye giden topu defans ayak koyarak uzaklaştırdı.

49. dakikada Badji’nin pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Umut’un yerden vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Muslera’da kaldı.

52. dakikada Güray’ın sol kanattan yaptığı ortada ceza sahası içerisinde topa yükselen Umut’un düzgün vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-2

57. dakikada Güray’ın ceza sahası içerisinde sağ çaprazdan içeri çıkardığı topta Mendes’in bekletmeden vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.

60. dakikada Deniz’in sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içerisinde yükselen Sapunaru’nun kafa vuruşunda kaleci Muslera güçlükle topu uzaklaştırdı.

63. dakikada Güray’ın pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Umut müsait durumdaki Şamil’e pasını çıkardı. Şamil’in bekletmeden vuruşu kaleci Muslera’dan döndü, dönen topu önünde bulan Mendes’in şutu ise üstten auta çıktı.

75. dakikada Deniz’in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içerisinde topla buluşan Amorim’in bekletmeden vuruşunda top kaleci Muslera’da kaldı.

81. dakikada Donk’un defansın arkasına attığı topla kaleci ile karşı karşıya kalan Sinan’ın vuruşunda top kaleci Lung’a çarparak kornere çıktı.

82. dakikada Tolga’nın pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Sinan’ın vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.

90. dakikada Ndiaye’nin pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Rodrigues’in vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-3

ÖZET İZLE: Kayserispor 1-3 Galatasaray Maçı Geniş Özeti Golleri İzle | GS, Kayseri maçı skoru Özeti İzle

Stat: Kadir Has

Hakemler: Cüneyt Çakır xx, Bahattin Duran xx, Tarık Ongun xx

Kayserispor: Lung x, Lopes xx, Şamil x, Umut xx, Deniz xx, Mendes xx, Sapunaru x (Asamoah dk. 77 x), Boldrin x (Güray dk. 46 xx), Badji x, Kana Bıyık x, Atilla x (Amorim dk. 46 xx)

Yedekler: Muammer, Levent, Espinoza, Varela, Erdal, Erkan, Kucher

Teknik Direktör: Marius Sumudica

Galatasaray: Muslera xx, Mariano xx, Serdar xx, Yasin xx (Sinan dk. 71 x), Selçuk xx (Donk dk. 67 xx), Eren xxx, Ndiaye xx, Rodrigues xx, Latovlevici x, Denayer xx, Feghouli xx (Tolga dk. 60 x)

Yedekler: Eray, Belhanda, Linnes, Hakan, Koray

Teknik Direktör: Fatih Terim

Goller: Umut (dk. 52) (Kayserispor), Eren (dk. 12 ve 19), Rodrigues (dk. 90) (Galatasaray)

Sarı kartlar: Boldrin, Umut (Kayserispor)

ÖZET İZLE: Kayserispor 1-3 Galatasaray Maçı Geniş Özeti Golleri İzle | GS, Kayseri maçı skoru Özeti İzle

Hayali gerçek oldu

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde lösemi tedavisi gören ve Galatasaraylı futbolcularla tanışmak isteyen Cansu Demirduman’ın hayali gerçek oldu.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkloji Hastanesi’nde 4 aydır lösemi tedavisi gören Cansu Demirduman hayaline kavuştu. ’Ben Galatasaray’ın fanatiğiyim’ diyen ve sarı-kırmızılı futbolcularla tanışma isteğini dile getiren Cansu, Galatasaray’ın oynayacağı Kayserispor mücadelesi öncesi oyuncularla bir araya geldi.

Cimbom’un kamp yaptığı otelde futbolcularla tek tek fotoğraf çektiren Demirduman’ın mutluluğu da objektiflere yansıdı.

ÖZET İZLE: Kayserispor 1-3 Galatasaray Maçı Geniş Özeti Golleri İzle | GS, Kayseri maçı skoru Özeti İzle

Başkan Mustafa Cengiz: "Aşırı sevinç ve aşırı üzüntülere karşıyım" 

Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Kayserispor'u 3-1 mağlup eden Galatasaray'da 3 puan sevinci yaşanırken, Kulüp Başkanı Mustafa Cengiz maç sonu yaptığı açıklamada, "Aşırı sevinç ve aşırı üzüntülere karşıyım" dedi. 

Başkan seçildikten sonra takımı ilk maçında Kayseri deplasmanında yalnız bırakmayan Mustafa Cengiz, maç sonu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Cengiz, "Maçtan sonra sıcağı sıcağına demeç vermemeyi düşünüyoruz. Yenildiğinizde yanlış şeyler söyleyebilirsiniz. Aşırı sevinç ve aşırı üzüntülere karşıyım. Nezaketen takımı desteklemek için geldim. Çarşamba ya da perşembe günü daha geniş açıklamalarım olacak. Camia için, Türk sporu, Türk futbolu için ve en önemlisi Galatasaray için en hayırlısı olur" ifadelerini kullandı.

ÖZET İZLE: Kayserispor 1-3 Galatasaray Maçı Geniş Özeti Golleri İzle | GS, Kayseri maçı skoru Özeti İzle

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...