HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fenerbahçe Doğuş Olimpia Milano maçı ÖZET | Fenerbahçe Milano Maçı Kaç Kaç bitti?

Düzenleyen: /
Fenerbahçe Doğuş Olimpia Milano maçı ÖZET | Fenerbahçe Milano Maçı Kaç Kaç bitti?
Fenerbahce Doguş Olimpia Milano Maci Özeti, Fenerbahçe Milano Maci Kaç Kaç Bitti, Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Doğuş EA7 Olimpia Milano maçı özeti ile beraberiz. THY Euroleague'deki temsilcimiz Fenerbahçe, İtalyan ekibi EA7 Olimpia Milano ile kendi evinde karşılaştı. Peki Fenerbahçe Doğuş EA7 Olimpia Milano maçı skor kaç kaç bitti? İşte detaylar...

Fenerbahçe Doğuş EA7 Olimpia Milano maçı özeti ile beraberiz. THY Euroleague'in 23. haftasında İtalyan Emporio Armani Milano, temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş'a bu akşam konuk oldu. Basketbol severler ise Fenerbahçe Doğuş EA7 Olimpia Milano maçı skor kaç kaç bitti? gibi sorulara cevap arıyor. Ligde oynadığı 22 maçın ardından 15 galibiyet, 7 mağlubiyet elde ederek 37 puanla 3. sırada bulunan Fenerbahçe, 7 galibiyet ve 15 mağlubiyet alarak 29 puanla 14. sırada yer alan Armani Milano'yu konuk etti. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan mücadele saat 20:45'te başladı. Fenerbahçe, evinde oynadığı maçta Olimpia Milan'ı 89-70 gibi farklı skorla mağlup ederek 16. galibiyetini elde etti. Milano ekibi ise 16. yenilgisini yaşamış oldu.

12. RANDEVU

Fenerbahçe Doğuş ile EA7 Olimpia Milano, bugüne kadar Euroleague'de 11 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler, 8 kez parkeden galip ayrılırken, Milano da 3 kez rakibini mağlup etmeyi başardı. İki takım arasında ligin ilk yarısında İtalya'da oynanan müsabakayı Fenerbahçe, uzatmaların ardından 92-86 kazandı.

MELİH VE ALİ MUHAMMED, MİLLİ TAKIM'DA

Fenerbahçe'de sakatlık sorunu olan basketbolcu bulunmuyor fakat Milli Takım'daki oyuncuların eksikliklerini hissedecek. Sarı-lacivertlilerde Melih Mahmutoğlu ile Ali Muhammed, A Milli Basketbol Takımı kadrosunda yer aldığı için bu mücadelede forma giymeyecek.

THY Euroleague’in 23. haftasında oynanacak maçların programı şöyle: 

Yarın:

20.00 CSKA Moskova - Saski Baskonia 
20.45 Fenerbahçe Doğuş - EA7 Olimpia Milano 
22.00 Olympiakos - Valencia Basket 
22.45 Unicaja Malaga - Maccabi FOX Tel Aviv 

23 Şubat Cuma:

20.00 BC Khimki Moskova - Panathinaikos 
20.30 Anadolu Efes - Zalgiris Kaunas 
22.45 Brose Baskets Bamberg - Kızılyıldız 
23.00 FC Barcelona Lassa - Real Madrid 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...