HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ÖZET İZLE: Trabzonspor 0-2 Sivasspor Özet İzle | Trabzon Sivas Maçı Skoru Özeti Video

Düzenleyen: /
ÖZET İZLE: Trabzonspor 0-2 Sivasspor Özet İzle | Trabzon Sivas Maçı Skoru Özeti Video
Trabzonspor Sivasspor Maçı Özet İzle, Trabzonspor Sivasspor Maçı Özet, Trabzonspor Sivasspor Maçı Skoru, Trabzonspor Sivasspor Maçı Kaç Kaç, Trabzonspor Sivasspor Maçı Skor Kaç Kaç Bitti, Trabzon Sivas Maçı Skoru Kaç Kaç, Trabzon Sivas Maçı Özet İzle, Haber

SPOR Haberleri

Trabzonspor Sivasspor maçı geniş özeti izle ve Trabzon Sivas maçı skoru kaç kaç bitti? gibi aradıklarınız bu haberde. Süper Lig’in 30. haftasında Trabzon, Sivas’ı konuk etti. Trabzon Sivas maçı skoru, maçın özeti ve skor detayları burada yer alıyor.

Trabzonspor Sivasspor maçı geniş özeti izle ve Trabzon Sivas maçı skoru kaç kaç bitti? ile ilgili aradıklarınıza buradan ulaşabilirsiniz. Süper Lig’de Sivasspor, Trabzonspor’un konuğu oldu. Trabzonspor ligde oynadığı 29 maçın ardından 46 puanla 5 sırada yer alıyordu. Bordo mavililer rakip fileleri 56 kez havalandırırken; kalesinde 42 gol gördü. İkinci yarı Brezilyalı Robinho gibi dünya yıldızını kadrosuna katarak tüm gözleri üzerine çeken Sivasspor ise 41 puanla 8. sırada bulunuyordu. Sivasspor ise 38 gol kaydederken; 45 gol yedi. Trabzon Sivas maçı geniş özeti, skor bilgileri turkiyegazetesi.com.tr adresinde yer alıyor. Mücadelenin 45+2'nci dakikasında Hakan Aslan, Sivasspor'u Trabzon karşısında 1-0 öne geçirdi ve ilk 45 dakika bu skorla tamamlandı. Heyecan seviyesi bir hayli yüksek olan ve Trabzonspor'un daha baskın oynadığı maçta Arouna Koné, 90+1'nci dakikada skoru tayin eden golü kaydetti ve maç Sivasspor'un 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

MAÇIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

ŞANS YANIMIZDA DEĞİL

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Demir Grup Sivasspor'a 2-0 yenilen Trabzonspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, şans faktörünün yanlarında olmadığını söyledi.

Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın başında istediklerini yaptıklarını ancak yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini belirtti.

Kontratak, defans yapan rakipleri karşısında devrenin uzatma bölümünde gol yediklerini ifade eden Çalımbay, "İkinci yarı da telafi edecek pozisyonlara gireceğimizi biliyorduk, girdik ama değerlendiremedik. İkinci yarı sonlara doğru riske girdik. En büyük şanssızlığımız 2 haftadır sakatlıklar. Kamil Ahmet ve Uğur Demirok'un çıkması bugün bütün oyun düzenimizi bozdu. Ondan önce Sivasspor'un pozisyonu yoktu. Telafi edecek gücümüz vardı ama iki oyuncu çıktığı zaman hamle şansınız olmuyor. Geçen hafta başımıza gelen Onur'un sakatlığından dolayı korkarak Rodallega'yı değiştirdik. Onu da ürkerek son 15 dakika kala mecburen oyuna aldık." şeklinde konuştu.

"Şans yanımızda değildi." diyen Çalımbay, şunları kaydetti:

"Böyle bir maç yaşandı, yapacak bir şey yok. Önümüzde 4 maç var, bunlara bakmak lazım, en avantajlı biziz. Ne olursa olsun takımda her yerde birlik, beraberliğin olması takıma sahip çıkılması lazım. Bugün oyuncularımızı suçlayacak bir şey bulamıyorum. Kaçırdığımız goller var, maçı çevirmek için bütün gayreti gösterdik. Bütün takımlara karşı sürpriz sonuçlar oluyor. Biz de bugün beklemediğimiz bir şey yaşadık. İki haftadır sakatlıklardan, girdiğimizi pozisyonları değerlendiremediğimizden dolayı şanssızlıklar yaşadık."

Çalımbay, takımda son 2 maçta 5 sakatlık yaşanmasının antrenmanlardan kaynaklanmadığını belirterek, "Ahmet çarpışmadan, Uğur ayağını fazla açmasından dolayı sakatlandı. Antrenmanlardan kaynaklanan bir şey olduğunu sanmıyorum. Sezon sonu yükleme şansımız yok arkadaşlarımıza. Isınmaları dört dörtlük yapıyorlar. Bizimki bir şanssızlık." değerlendirmesinde bulundu.

- Aybaba: "Her şeyi çok doğru yaptık"

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, az pozisyon bulduklarını ancak maçı kazanmayı bildiklerini belirterek, şunları söyledi:

"Böyle bireysel yetenekli oyuncuları olan takımlara karşı disiplinli savunma yapacaksınız. Bugün alan daralttık, ikili, üçlü sıkıştırmalar yaptık. Duran toplarda çok etkili bir Trabzonspor vardı, onlara önlem almaya çalıştık. Futbolun içerisindeki her şeyi çok doğru yaptık. Arkadaşlarımız çok iyi mücadele ettiler, çok akıllı hücumlar yaptılar. Tabii ki rakip pozisyona girecek, rakip Trabzonspor. Onlar da pozisyona girdiler. Biz daha az pozisyona girdik ama kazanmayı bildik. Oyuncularımı kutluyorum. Kalan 4 maçımıza da aynı disiplinde hazırlanıp sezonu en iyi şekilde, futbol keyfini içinde yaşayarak bitirmek istiyoruz."

Aybaba, "Trabzonspor ile de adınız anılıyor, sezon sonunda farklı bir takımı çalıştırmayı düşünüyor musunuz?' sorusu üzerine, "Mukavelem bitiyor. Oturup yönetimle konuşacağız ve bir karar çıkacak. Ona göre hareket edeceğiz. Şu ana kadar hiçbir kulüple temasım olmadı. Neyi iyi yapacağız, bunlar doğrultusunda karar vereceğiz. İnsanların beni istemesi inanılmaz mutlu ediyor. Biraz geç kaldık. Trabzonspor'da çok olumsuz günlerde doğru şeyler yaptık. Trabzonspor'un başını öne eğdirmedik, başarılar elde ettik. Gittikten sonra bazı şeyler gelişiyor, değişiyor. Çalışırsınız, çalışmazsınız ama ismimin anılması beni mutlu ediyor. Bundan daha keyif verici bir şey yok." şeklinde konuştu.

Aybaba, 'Tercihiniz Sivasspor lehine olur mu?' şeklindeki soruya ise "Böyle bir şey, böyle bir tercihim şimdi yok." yanıtını verdi.

- SPOR TOTO SÜPER LİG: TRABZONSPOR: 0 - DEMİR GRUP SİVASSPOR: 2 (MAÇ SONUCU) 

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor, Demir Grup Sivasspor'u ağırladı. Müsabakayı konuk ekip 2-0 kazandı. 
Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 

49. dakikada Yusuf Yazıcı'nın sol taraftan ortasında Burak Yılmaz'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
70. dakikada Abdulkadir Ömür'ün ceza sahası dışından vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Ali Şaşal'da kaldı. 
90+1. dakikada Cyriac'ın pasında ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Kone'nin sert vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Uğurcan'ın sağından ağalarla buluştu. 0-2 

Stat: Medical Park 

Hakemler: Halil Umut Merel xx, İbrahim Çağlar Uyarcan xx, Alpaslan Dedeş xx 

Trabzonspor: Uğurcan Çakır x, Kamil Ahmet Çörekçi x (Pereira dk. 41 x), Uğur Demirok x (Sosa dk. 39 x), Hubocan x, Novak x, Okay Yokuşlu x, Kucka x, Olcay Şahan x (Rodallega dk. 75 x), Abdulkadir Ömür x, Yusuf Yazıcı xx, Burak Yılmaz xx 
Teknik Direktör: Rıza Çalımbay 
Yedekler: Esteban, Arda Akbulut, Durica, N'Doye, Batuhan, Bero, Mustafa Akbaş 
Demir Grup Sivasspor: Ali Şaşal xxx, Auremir xx, Medjani xx, Bjarsmyr xx, Ziya Erdal x, Saivet x, Hakan Arslan x, Bifoume x (Kone dk. 84 ?), Mert Hakan Yandaş x (Rybalka dk. 79 x), Emre Kılınç xx, Cyriac xx (Papp dk. 90+3 ?) 
Yedekler: Sergio Rochet, Muhammet Demir, Tolgahan, Hakan, Boye 
Teknik Direktör: Samet Aybaba 
Goller: Hakan Arslan (dk. 45), Kone (dk. 90+1) (Demir Grup Sivasspor) 
Sarı Kartlar: Bifouma (Demir Grup Sivasspor), Kucka, Burak Yılmaz (Trabzonspor) 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...