HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ÖZET İZLE: Alanyaspor 2-3 Galatasaray maçı özeti izle | GS Alanya maçı skoru özeti video

Düzenleyen: /
ÖZET İZLE: Alanyaspor 2-3 Galatasaray maçı özeti izle | GS Alanya maçı skoru özeti video
Alanyaspor Galatasaray Maçı Özet İzle, Alanyaspor Galatasaray Maçı Özet, Alanyaspor Galatasaray Maçı Skoru, Alanyaspor Galatasaray Maçı Kaç Kaç, Alanyaspor Galatasaray Maçı Skor Kaç Kaç, Gs Alanya Özet İzle, Gs Alanya Özeti İzle, Gs Alanya Kaç Kaç, Haber

SPOR Haberleri

Alanyaspor Galatasaray maçı geniş özeti ve golleri izle ile GS Alanya maçı skoru kaç kaç bitti? gibi detaylar bu haberde yer alıyor. Süper Lig'de Galatasaray, Alanya deplasmanına konuk oldu. Peki GS Alanya maçı skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar...

Alanyaspor Galatasaray maçı geniş özeti ve golleri izle ile GS Alanya maçı skoru kaç kaç bitti? gibi aradıklarınız burada. Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışını sürdüren Galatasaray, Alanya deplasmanına konuk oldu. GS Alanya maçı özet bilgileri, skor detayları haberimizde yer alıyor. Galatasaray, ligde oynadığı 29 maçın ardından 19 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde ederek 60 puanla 2. sırada yer alıyordu. Aytemiz Alanyaspor ise 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 15 mağlubiyet alarak 32 puanla 14. sırada bulunuyordu. Saha ve seyirci avantajını elinde bulunduran Alanyaspor, güçlü rakibi Galatasaray karşısında gol veya goller bularak haftayı 3 puanla kapatmak istiyordu. Zirve yarışını sürdüren Galatasaray ise Alanya karşısında mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkmıştı. Galatasaray, 5. dakikada Bafetimbi Gomis'in bulduğu golle 1-0 öne geçti. 17. dakikada Mariano'nun yaptığı ortaya ter vuran Yorgo Cavelas, topu kendi ağlarına gönderdi ve takımının Galatasaray karşısında 2-0 geriye düşmesine sebep oldu: 0-2... 22. dakikada ise Alanyaspor adına Jonior Fernandes, durumu 2-1'e getiren golü sarı-kırmızılıların kalesine attı. 60. dakikada ise Emre Akbaba'nın golüyle Alanyaspor, eşitliği sağladı. Ancak 82. dakikada Sinan Gümüş, takımı tekrardan öne geçiren golü Alanya ağlarına bıraktı ve Cimbom, hem 3 puanı 3 golle aldı, hem de Alanya'da yeniden liderliğe oturdu.

ALANYASPOR GALATASARAY MAÇI ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN

ÖZET İZLE: Alanyaspor 2-3 Galatasaray maçı özeti izle | GS Alanya maçı skoru özeti video

İLK 11'LER

AYTEMİZ ALANYASPOR: Haydar, Gassama, Welinton, Tzavellas, Nsakala, Sackey, Maniatis, Villafanez, Emre Akbaba, Junior Fernandes, Douglas.
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Denayer, Serdar, Nagatomo, Fernando, Donk, Feghouli, Belhanda, Rodrigues, Gomis.
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

ÖZET İZLE: Alanyaspor 2-3 Galatasaray maçı özeti izle | GS Alanya maçı skoru özeti video

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a konuk olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Medipol Başakşehir maçındaki ilk 11'i sahaya sürdü.

Terim, Bahçeşehir Okulları Stadı'ndaki karşılaşmada, Süper Lig'in 29. haftasında sahalarında Medipol Başakşehir ile oynadıkları maçın ilk 11'ini değiştirmedi.

Sarı-kırmızılı takım, maça Muslera, Mariano, Serdar Aziz, Denayer, Nagatomo, Fernando, Donk, Feghouli, Belhanda, Rodrigues, Gomis 11'iyle çıktı.

Ev sahibi ekibin teknik direktörü Mesut Bakkal da geçen hafta deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'la oynadıkları karşılaşmanın ilk 11'inde tek değişiklik yaptı.

ÖZET İZLE: Alanyaspor 2-3 Galatasaray maçı özeti izle | GS Alanya maçı skoru özeti video

Bakkal, Evkur Yeni Malatyaspor maçında ilk 11'de görevlendirdiği Efecan Karaca'yı yedek kulübesinde oturtup, yerine Villafanez'e şans verdi.

Turuncu-yeşilli ekip, Galatasaray karşısına Haydar Yılmaz, Gassama, Welinton, Tzavellas, Nsakala, Sackey, Maniatis, Villafanez, Emre Akbaba, Junior Fernandes, Douglas 11'yle çıktı.

Öte yandan, Aytemiz Alanyasporlu oyuncular, seremoni için sahaya çıkarken "Seni unutmadık şehit ebe Zeynep Eser, tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun" yazılı pankartı taşıdı.

Geniş güvenlik tedbirlerinin alındığı maça ilgi gösteren Aytemiz Alanyasporlu ve Galatasaraylı taraftarlar, tribünleri doldurdu.

ÖZET İZLE: Alanyaspor 2-3 Galatasaray maçı özeti izle | GS Alanya maçı skoru özeti video

SERDAR AZİZ, BEŞİKTAŞ MAÇINDA YOK

Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında Galatasaray, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 3-2'lik skorla geçerken, sarı kırmızılı ekibe derbi öncesi Serdar Aziz'den kötü haber geldi.

Maçın 59'uncu dakikasında Alanyasporlu Douglas'a yaptığı müdahale ile penaltıya sebebiyet veren deneyimli stopere, bu pozisyonda maçın hakemi Ümit Öztürk tarafından sarı kart gösterildi. Sarı kart sınırında bulunan Serdar Aziz, bu kartla birlikte gelecek hafta oynanacak Galatasaray - Beşiktaş mücadelesinde takımını yalnız bırakacak. Teknik direktör Fatih Terim'in Beşiktaş'a karşı, Maicon - Jason Denayer ikilisine görev vermesi bekleniyor.

ÖZET İZLE: Alanyaspor 2-3 Galatasaray maçı özeti izle | GS Alanya maçı skoru özeti video

Galatasaray, Alanya'dan lider dönüyor

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında konuk olduğu Aytemiz Alanyaspor'u 3-2 yenen Galatasaray, şampiyonluk yarışında çok önemli 3 puanı hanesine yazdırdı ve liderlik koltuğundaki yerini korudu.

Karşılaşmanın 5. dakikasında Gomis ile öne geçen, 17. dakikada ise Tzavellas'ın kendi kalesine attığı golle farkı 2'ye çıkaran sarı-kırmızılı ekip, 22. dakikada Junior Fernandes, 60. dakikada da penaltıdan Emre Akbaba'nın gollerine engel olamazken, 82. dakikada Sinan Gümüş rakip fileleri havalandırarak 3 puanı getiren isim oldu.

Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmayı kazanmayı başaran Galatasaray, puanını 63'e çıkarıp, liderliğini sürdürürken, Beşiktaş derbisi öncesi de moral buldu.

Sinan Gümüş 3 puanı getirdi

Galatasaray'ın genç oyuncusu Sinan Gümüş, son dakikalara girilirken attığı golle takımına galibiyeti getiren isim oldu.

Maçta 2-0 öne geçmesine karşın Aytemiz Alanyaspor'un 2-2 eşitliği yakalamasını önleyemeyen sarı-kırmızılı ekip, Sinan Gümüş'ün golüyle yeniden hayat buldu.

Müsabakanın 70. dakikasında Rodrigues'in yerine oyuna dahil olan Sinan, şampiyonluk yarışında artık puan kaybına tahammülü kalmayan takımını 82. dakikada attığı golle yeniden üstün duruma getirdi ve galibiyetin mimarlarından biri oldu.

Sinan Gümüş, ligin 25. haftasında 2-1 kazanılan Atiker Konyaspor maçının 86. dakikasında attığı golle de 3 puanın gelmesini sağlamıştı.

Deplasmanda bu kez kazandı

Bu sezon rakip sahalardaki performansıyla beklentilerin çok altında kalan Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor deplasmanında şanssızlığını kırdı.

Bu sezon ligdeki tüm yenilgilerini deplasmanda alan sarı-kırmızılı takım, rakip sahalarda oynadığı 15 müsabakada 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 yenilgi yaşadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...