HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ÖZET İZLE: Çaykur Rizespor 1-0 Giresunspor maçı özeti ve golleri izle | Rize, Giresun maçı skoru özeti video

Düzenleyen:
ÖZET İZLE: Çaykur Rizespor 1-0 Giresunspor maçı özeti ve golleri izle | Rize, Giresun maçı skoru özeti video
Rizespor Giresunspor, Çaykur Rizespor Giresunspor Maçı Şifresiz Canlı İzle, Çaykur Rizespor Giresun Maçı Şifresiz Canlı İzle, Rize Giresun Maçı Kaç Kaç, Haber

SPOR Haberleri

Çaykur Rizespor Giresunspor maçı özeti ve golleri haberimizde. Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında Çaykur Rizespor, Giresunspor'u konuk etti. Peki Rize Giresun maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar...

Çaykur Rizespor Giresunspor maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? ile ilgili detaylar haberimizde. Spor Toto 1. Lig'de Giresunspor, Çaykur Rizespor'a konuk oldu. Lider Çaykur Rizespor, evinde galibiyete uzanarak liderliğini korudu. Rizespor'un tek golü Samudio'dan geldi. Rizespor puanını 63'e yükseltirken, Giresunspor ise 41 puanda kaldı. Peki Giresun Rize maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar... 

MAÇIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

ÇAYKUR RİZESPOR 1-0 GİRESUNSPOR [GENİŞ ÖZET]
 
74'Çaykur Rizespor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Galip Güzel çıkıyor ve yerine Abdullah Durak oyuna giriyor.
71'Akın Çorap Giresunspor takımında oyuncu değişikliği; Boubacar Diabang oyundan çıkarken Batuhan Altıntaş oyuna giren isim.
67'Çaykur Rizespor takımında Marwane Saadane hakem Özgüç Türkalp tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
60'Akın Çorap Giresunspor takımında oyuncu değişikliği; Dodo oyundan çıkarken Fatih Atik oyuna giren isim.
53'Akın Çorap Giresunspor takımında Caner Arıcı, sarı kart görüyor.

50'GOL! Braian Samudio Çaykur Rizespor takımını öne geçiren golü atıyor.

46'Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

45'Maçın ilk yarısı 0-0 sonuçlanıyor
 
1'Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.
 
Çaykur Rizespor Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

22 Nisan Pazar günü saat 18:00'da başlayacak mücadele beIN Sports MAX 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmanın canlı anlatımı ve skor takibi ise turkiyegazetesi.com.tr'de olacak.

Çaykur Rizespor, hata yapmak istemiyor

Spor Toto 1. Lig’in 32. haftasında yarın sahasında Akın Çorap Giresunspor’u ağırlayacak Çaykur Rizespor’da kulüp futbol şube sorumlusu Yılmaz Zehiroğlu, çok zor dönemlerden geçerek Süper Lig’in kapısına geldiklerini söyledi.

Yılmaz Zehiroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde iyi sonuçlar alarak bitime 3 hafta kala Süper Lig yarışında en yakın rakibinin 3 puan önünde avantaj yakaladıklarını belirtti.

Ligde yarın oynanacak Ankaragücü-Gazişehir Gaziantep maçının sonucuna göre Süper Lig’e doğrudan yükselme şansları olduğunu vurgulayan Zehiroğlu, "Bizim için bir yıllık emeğimizin karşılığını alabileceğimiz hafta olabilir. Ancak rakiplerimizden çok bizim ne yaptığımız çok önemli. Bizim tek hedefimiz kazanmak. Geçen sezon Süper Lig’e şanssız bir şekilde veda ettik. Çok zor dönemlerden geçerek Süper Lig’in kapısına geldik. Giresunspor maçı ile kapıyı sonuna kadar açmak istiyoruz." diye konuştu.
 
"İKİ KARDEŞ EKİBİN MÜCADELESİ OLACAK"

Zehiroğlu, Akın Çorap Giresunspor’un ligin ilk yarısının iyi ekiplerinden biri olduğuna değinerek, "İki kardeş Karadeniz takımının mücadelesi olacak. Ligin ilk yarısında deplasmanda 3-2 kaybetmiştik. Rakibimiz sezonun ilk yarısında yakaladığı çıkışı ikinci yarı sürdüremedi ama çok tecrübeli bir kadroya sahip. Çok zor bir maç olacağını biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Sezon boyunca kendilerini iç saha ve deplasman maçlarında yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür eden Zehiroğlu, "Maç saatine kadar biletlerin tamamına yakınının tükeneceğini düşünüyoruz. Bize yakışan da budur. Taraftarımız ile birlikte çok daha güzel günler göreceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...