HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ÖZET İZLE: Balıkesir 1-1 Ümraniyespor maçı özeti ve golleri izle | Balıkesir Ümraniye maçı skoru özeti video

Düzenleyen: /
ÖZET İZLE: Balıkesir 1-1 Ümraniyespor maçı özeti ve golleri izle | Balıkesir Ümraniye maçı skoru özeti video
Balıkesir Baltok Ümraniyespor Maçı Şifresiz Canlı İzle, Balıkesir Baltok Ümraniyespor Şifresiz Canlı İzle, Balıkesir Baltok Ümraniyespor Canlı Anlatım İzle Balıkesir Baltok Ümraniyespor Maçı Kaç Kaç, Balıkesir Maçı Şifresiz Canlı İzle, Haber

SPOR Haberleri

Balıkesir Baltok Ümraniyespor maçı özeti ve golleri izle haberi ile birlikteyiz. Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında Balıkesir Baltok, Ümraniyespor'u konuk etti. Peki Balıkesir Ümraniye maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar...

Balıkesir Baltok Ümraniyespor maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? ile ilgili detaylar haberimizde. Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında Ümraniyespor, Balıkesir Baltok'a konuk oldu. Ümraniyespor, deplasmanda 1-1 berabere kalarak lider Rize'nin 3 puan aldığı haftada puan kaybı yaşadı ve yarışta fark açıldı. Balıkesir Baltok'un golünü Nizamettin Çalışkan atarken, konuk ekibin tek golü Rangelov'dan geldi. Balıkesir Baltok, puanını 46'ya yükseltti. Ümraniyespor ise 58 puana çıktı. Peki Balıkesir Ümraniye maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar...

BALIKESİR 1-1 ÜMRANİYESPOR [GENİŞ ÖZET]

76'Ümraniyespor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Emircan Altıntaş çıkıyor ve yerine Bahadır Taşdelen oyuna giriyor.
76'Balıkesirspor Baltok takımında Oğuzhan Çapar hakem Sarper Barış Saka tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

74'GOL! Nizamettin Çalışkan penaltı atışında topu ağlara gönderiyor.

70'Balıkesirspor Baltok takımında oyuncu değişikliği; Abdulkadir Özgen oyundan çıkarken Burak Çalık oyuna giren isim.
69'Ümraniyespor takımında Burak Öğür hakem Sarper Barış Saka tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
67'Ümraniyespor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Jean-Armel Drole çıkıyor ve yerine Samet Asatekin oyuna giriyor.
58'Balıkesirspor Baltok takımında Uğur Aygören, sarı kart görüyor.
54'Balıkesirspor Baltok takımında Mahatma Otoo, sarı kart görüyor.
46'Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

45'Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor

14'GOL! Dimitar Rangelov Ümraniyespor takımını öne geçiren golü atıyor.

1'Hakemin düdüğüyle maç başlıyor.

MAÇIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Balıkesir Baltok Ümraniyespor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

22 Nisan Pazar günü saat 18:00'da başlayacak mücadele beIN Sports MAX 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmanın canlı anlatımı ve skor takibi ise turkiyegazetesi.com.tr'de.

Play-Off için son kozunu oynayan Balıkesirspor, Ümraniye’yi ağırlıyor

Spor Toto 1. Lig'de 45 puanla 10. sırada bulunan Balıkesirspor Baltok, Play-Off yolunda bugün son kozunu oynuyor. Giresunspor yenilgisiyle ağır yara alan Bal-Kes, 57 puanla Süper Lig'i kovalayan Ümraniyespor'u konuk edecek. Balıkesir Atatürk Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak mücadelenin hakemi Antalya Bölgesi'nden Sarper Barış Saka. Kırmızı- beyazlı takımda, sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Balıkesirspor'un sahaya, Vukovic, Oğuzhan, Oğuz, Uğur, Bülent, Nizamettin, Furkan, Cumali, Abdulkadir, Otoo, Burak 11'iyle çıkması bekleniyor.

Bal-Kes, rakibiyle 4. kez karşılaşacak. Bundan önce oynanan 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan kırmızı-beyazlılar, 5 gol attı, kalesinde 5 gol gördü.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...