HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Özet İzle: Almanya 0-1 Meksika maçı özeti izle | Almanya Meksika skoru özeti video

Düzenleyen: /
Özet İzle: Almanya 0-1 Meksika maçı özeti izle | Almanya Meksika skoru özeti video
Almanya, Meksika, Almanya Meksika Özet, Almanya Meksika Özet İzle, Almanya Meksika Geniş Özeti, Almanya Meksika Skoru Kaç Kaç Bitti, Haber

SPOR Haberleri

Almanya Meksika maçı geniş özeti izle ve Almanya Meksika maçı skoru kaç kaç bitti? gibi aradıklarınıza bu haberden ulaşabilirsiniz. Dünya Kupası grup maçlarında Almanya ile Meksika karşı karşıya geldi. Peki Almanya Meksika maçı skoru kaç kaç bitti? İşte Almanya Meksika maçı geniş özeti...

Almanya Meksika maçı skoru kaç kaç bitti ve Almanya Meksika maçı geniş özeti izle gibi merak ettikleriniz burada. Dünya Kupası F Grubu ilk maçında Almanya ile Meksika karşı karşıya geldi. Futbol severler ise Almanya Meksika maçı skoru kaç kaç bitti ve Almanya Meksika maçı özeti izle gibi detayları araştırıyor. İsveç, Güney Kore, Meksika ve Almanya'nın yer aldığı F Grubu'nda ilk maçlar başladı. Turnuvanın favorisi olarak görülen son şampiyon Almanya, Meksika ile ilk maçına çıktı. Her maça final havasında çıkan ''Panzerler'' Meksika karşısında gol veya goller bularak turnuvaya 3 puanla başlamanın hesabını yapıyordu. Meksika ise güçlü rakibi karşısında mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkmıştı. Almanya Meksika maçı TRT 1 ekranlarından şifresiz ve canlı olarak yayınlandı. Almanya Meksika maçının geniş özeti ve detayları turkiyegazetesi.com.tr adresinde yer alıyor. Hirving Lozano, 35. dakikada Meksika'yı Almanya karşısında 1-0 öne geçirdi. Bu gol maçın skoru oldu ve turnuvanın en büyük sürprizi gerçekleşmiş oldu.

DÜNYA KUPASI MAÇ ÖZETLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

2018 FIFA DÜNYA KUPASI: ALMANYA: 0 - MEKSİKA: 1 

2018 FIFA Dünya Kupası F Grubu'nda Meksika, son Dünya Kupası Şampiyonu Almanya'yı Lozano'nun golüyle 1-0 mağlup etmeyi başardı. 
Rusya'nın organize ettiği 2018 FIFA Dünya Kupası'nda F Grubu ilk maçında son Dünya Kupası Şampiyonu Almanya, Moskova'nın Luzhniki Stadı'nda karşı karşıya geldi. Almanya'nın favori olarak çıktığı karşılaşmada Meksika, ortaya koyduğu hücum futboluyla alkış alırken, 35. dakikada Hirving Lozano'nun attığı golle galibiyete uzanmayı başardı. Mesut Özil'in 90 dakika forma giydiği mücadele İlkay Gündoğan süre almadı. Beşiktaş'ın eski yıldızı Mario Gomez, 79. dakikada oyuna dahil oldu ancak etkili olamadı. Meksika kalecisi Ochoa'nın yıldızlaştığı karşılaşmada Almanya, tam 7 turnuva sonra açılış maçında kaybetti. Almanya'yı ilk yarıda bulduğu golle mağlup eden Meksika, turnuvaya 3 puanla başladı. 

MESUT ÖZİL ETKİSİZ KALDI

İkinci yarıda Almanya'nın beraberlik çabaları sonuç vermezken hücum etkinliğinde  eksikliği dikkatlerden kaçmadı. Almanya'da Mesut Özil, Thomas Müller ve Julian Draxler gibi isimlerin etkisiz futbolu Almanya'nın yenilgisinde kilit rol oynadı.

İkinci yarıda Marco Reus, Julian Brandt ve Mario Gomez'i oyuna alan Joachim Löw'ün değişiklikleri de fayda etmeyince Meksika sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Almanya gruptaki ikinci maçında 23 Haziran'da İsveç ile yapacak. Meksika ise aynı gün Güney Kore ile karşı karşıya gelecek.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...