HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Özet İzle: Belçika 3-0 Panama Maçı Geniş Özeti ve golleri | Belçika Panama Maçı Skoru Kaç kaç Bitti?

Düzenleyen: /
Özet İzle: Belçika 3-0 Panama Maçı Geniş Özeti ve golleri | Belçika Panama Maçı Skoru Kaç kaç Bitti?
Belçika, Panama, Belçika Panama Özet, Belçika Panama Özet İzle, Belçika Panama Geniş Özet İzle, Belçika Panama Skor Kaç Kaç, Haber

SPOR Haberleri

Belçika Panama maçı TRT 1 şifresiz özet izle ve Belçika Panama maçı geniş özeti ve golleri gibi aradıklarınıza bu haberden ulaşabilirsiniz. Dünya Kupasında Belçika ile Panama karşı karşıya geliyor. Peki Belçika Panama maçı skor kaç kaç bitti? İşte Belçika Panama maçı TRT özet izle linki...

Belçika Panama maçı skor kaç kaç  bitti ve Belçika Panama maçı TRT 1 özet izle linki bu haberde. Dünya Kupası grup maçlarında Belçika ile Panama karşı karşıya geldi. Belçika Panama maçı geniş özeti ve golleri izle ve Belçika Panama maçı skor kaç kaç bitti? gibi detaylar burada yer alıyor. Belçika, Panama, Tunus ve İngiltere'nin yarıştığı G Grubu'nda ilk maçlar bugün başladı. Belçika, Panama karşısında mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıktı ve galip geldi. Panama ise güçlü rakibi karşısında gol veya goller bularak turnuvaya galibiyetla başlamanın hesabını yaparken hayalleri suya düştü. Heyecan seviyesi bir hayli yüksek olan Belçika Panama maçının geniş özeti ve golleri, maç skoru ve özet detayları turkiyegazetesi.com.tr adresinde yer alıyor.

DÜNYA KUPASI MAÇ ÖZETLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BELÇİKA, PANAMA'YI 3-0'LA GEÇTİ 

Dünya Kupası G Grubu'nun ilk maçında Belçika, Panama'yı 3-0 mağlup etti. 

Dünya Kupası G Grubu'nun ilk maçında Belçika, Panama ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda iki takımın da sakin bir görüntü çizdi. Sakin geçen devrede Belçikalı taraftarlar takımının bu oyununu ıslıklayarak protesto etti. Mücadelede ilk yarı golsüz eşitlikle geçildi. 
İkinci yarıya hızlı başlayan Belçika, 47. dakikada gol perdesini Driens Mertens ile açtı. Ardından Romelu Lukaku'nun 69. ve 75. dakikalarda attığı gollerle mücadelede farkı açtı. Belçika, Panama'yı 3-0 mağlup etti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...