HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ÖZET İZLE: Uruguay 1-0 Suudi Arabistan özeti ve golü izle | Uruguay Arabistan maçı skoru özeti VİDEO

Düzenleyen:
ÖZET İZLE: Uruguay 1-0 Suudi Arabistan özeti ve golü izle | Uruguay Arabistan maçı skoru özeti VİDEO
Uruguay, Suudi Arabistan, Uruguay Suudi Arabistan Özet, Uruguay Suudi Arabistan Golleri İzle, Uruguay Suudi Arabistan İzle, Uruguay Suudi Arabistan Skor Kaç Kaç Bitti, Haber

SPOR Haberleri

Uruguay Suudi Arabistan maçı özeti golü izle ve Uruguay Suudi Arabistan maçı skor kaç kaç bitti? gibi aradıklarınıza bu haberden ulaşabilirsiniz. Dünya Kupası elemelerinde Uruguay ile Suudi Arabistan karşılaştı. Karşılaşmayı 1-0 kazanan Uruguay 3 puanı hanesine yazdırdı. Peki Uruguay Suudi Arabistan maçı skor kaç kaç bitti? Uruguay Suudi Arabistan Fas maçı özeti, golü detayları...

Uruguay Suudi Arabistan maçı skor kaç kaç bitti ve Uruguay Suudi Arabistan maçı özeti ve golü izle linki bu haberde. Dünya Kupasında Uruguay ile Suudi Arabistan karşı karşıya geldi. Fubol severler ise Uruguay Suudi Arabistan maçı özeti golü izle ve Uruguay Suudi Arabistan maçı skor kaç kaç bitti? tarzında detayları araştırıyor. Rusya, Uruguay, Mısır ve Suudi Arabistan'ın yarıştığı A Grubu'nda ikinci maç heyecanı devam ediyor. Dün akşam Rusya ile Mısır mücadelesi 3-1 bitmiş, turnuvanın ev sahibi Rusya, Suudi Arabistan'ın ardından Mısır'ı da devirerek grupta 2'de 2 yaparak liderlik koltuğunda oturuyor. Uruguay ise Suudi Arabistan'ı yenerek puanını 6'ya yükselterek liderlik yarışını sürdürdü. Galatasaraylı futbol severlerin de Fernando Muslera'dan dolayı yakından takip ettiği Uruguay, Suudi Arabistan'ı Suarez'in golüyle 1-0 yendi. Dakika 23'te Uruguay, Suarez ile birlikte 1-0 öne geçti. Uruguay Suudi Arabistan maçının skoru ve özet detayları turkiyegazetesi.com.tr adresinde yer alıyor. 

DÜNYA KUPASI MAÇ ÖZETLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

Uruguay - Suudi Arabistan maçı hangi kanalda, saat kaçta?

20 Haziran Çarşamba günü saat 18:00'de başlayacak karşılaşma TRT 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar turkiyegazetesi.com.tr'de...

İki ülke A milli futbol takımları arasında bugüne kadar yapılan iki hazırlık maçında Suudi Arabistan’ın yenilgisi bulunmuyor. Arap temsilcisi, Uruguay karşısında 1 galibiyet alırken, 1 maçta da sahadan beraberlikle ayrıldı.

İlk maç 2002’de

Uruguay ile Suudi Arabistan, ilk maçlarını 27 Mart 2002’de Suudi Arabistan’da oynadı. Arap ekibi, ilk yarısını 3-1 önde tamamladığı hazırlık maçını 3-2 kazandı. Rekabetteki ikinci maç da Suudi Arabistan’da oynanan bir hazırlık mücadelesiydi. 10 Kasım 2014’te oynanan karşılaşma, 1-1’lik eşitlikle tamamlanmıştı.

Uruguay, 53. maçına çıkacak

Dünya kupalarının en tecrübeli milli takımlarından olan Uruguay, 13. kez finallerde mücadele ediyor. Dünya Kupası’nı ev sahibi olduğu 1930 ve Brezilya’da düzenlenen 1950’de iki kez kazanan Uruguay, toplam 52 maç oynadı. Bu karşılaşmaların 21’ini kazanan Uruguay, 12 kez berabere kaldı, 19 defa da sahadan yenik ayrıldı. Güney Amerika ekibi, 81 gol atıp, kalesinde 71 gol gördü.

Suudi Arabistan 3. galibiyet peşinde

Asya elemelerini Japonya’nın ardından ikinci sırada tamamlayarak Rusya vizesini alan Suudi Arabistan ise tarihinde 5. kez Dünya Kupası’nda yer alıyor. Bugüne kadar yalnızca 1 kez grup aşamasını geçen Suudi Arabistan, Dünya Kupası’nda toplam 14 maça çıktı. Arap ekibi, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 10 yenilgi aldı. Söz konusu müsabakalarda 9 gol atan Suudi Arabistan, kalesinde 37 gole engel olamadı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...