HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

TRT Özet İzle : Danimarka 1-1 Avustralya maçı geniş özeti ve golleri izle | Danimarka Avustralya Skoru Özeti video

Düzenleyen: /
TRT Özet İzle : Danimarka 1-1 Avustralya maçı geniş özeti ve golleri izle | Danimarka Avustralya Skoru Özeti video
Danimarka, Avustralya, Danimarka Avustralya Özet, Danimarka Avustralya Özet İzle, Danimarka Avustralya Geniş Özeti İzle, Danimarka Avustralya Özet, Danimarka Avustralya Skor Kaç Kaç Bitti, Haber

SPOR Haberleri

Danimarka Avustralya maçı TRT geniş özeti izle ve Danimarka Avustralya maçı skoru kaç kaç bitti gibi detaylar burada. Dünya Kupasında Danimarka ile Avustralya karşılaştı. Peki Danimarka Avustralya maçı skoru kaç kaç bitti? İşte Danimarka Avustralya maçı geniş özeti ve golleri...

Danimarka Avustralya maçı skoru kaç kaç bitti ve Danimarka Avustralya maçı TRT geniş özeti izle linki ile birlikteyiz. Dünya Kupasında Danimarka ile Avustralya karşı karşıya geldi. Futbol severler ise Danimarka Avustralya maçı skoru kaç kaç bitti ve Danimarka Avustralya maçı TRT geniş özeti izle linkini internetten araştırıyor. Fransa, Danimarka, Avustralya ve Peru'nun mücadele ettiği C Grubu'nda ikinci maçlar bugün oynandı. Danimarka, Avustralya ile karşı karşıya geldi. İlk maçta Peru'yu 1-0 yenen Danimarka, Avustralya karşısında gol veya goller bularak ikinci maçından da 3 puanla ayrılmanın hesabını yapıyordu. Fransa karşısında oynadığı ilk maçta 2-1 mağlup olan Avustralya ise Danimarka karşısında galip gelerek üst tur şansını zorlamak istiyordu. Danimarka Avustralya maçı geniş özeti, skoru ve tüm detayları turkiyegazetesi.com.tr adresinde yer alıyor... Christian Eriksen, mücadelenin henüz 7. dakiasında müthiş bir gole imza atarak Danimarka'yı Avustralya karşısında 1-0 öne geçirdi. VAR sistemi ile birlikte penaltı kazanan Avustralya'da bir dönem Gençlerbirliği forması da giyen Mile Jedinak, Danimarka'ya penaltıdan attığı golle skora dengeyi getirdi.

 

DÜNYA KUPASI MAÇ ÖZETLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dünya Kupası C Grubu’nda Danimarka ile Avustralya karşı karşıya geldi. Danimarka’nın hemen maçın başında öne geçtiği karşılaşmada Avustralya, Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulaması ile kazandığı penaltıda Jedinak ile eşitliği sağladı. İkinci yarıda Danimarka’ya oranla daha net pozisyonlar bulan Avustralya, efsane kaleci Peter Schmeichel’ın oğlu Kasper Schmeichel’ı geçemedi. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

MAÇ İSTATİSTİKLERİ

Bu karşılaşma ile birlikte Danimarka puanını 4'e yükseltirken, Avustralya ise ilk puanını aldı. Bursasspor'da forma giyen Avustralyalı Aziz Behich, ilk 11 başladığı müsabakada 90 dakika sahada kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...