HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kan kaybı

Düzenleyen: /
Kan kaybı
Beşiktaş, Transfer, Haber

SPOR Haberleri

Tosic satılmıştı, Vida da her an gidebilir. Pepe hariç stoperi kalmayan siyah-beyazlılar buna rağmen Mitrovic’i Brugge’a 3,5 milyon avroya gönderiyor.

Transferde henüz beklenen takviyeleri yapamayan Beşiktaş, oyuncularını kaybetmeye devam ediyor. Tosic’ten sonra bir başka stoper de yuvadan uçmak üzere. Beşiktaş 1,5 sezon önce 4,2 milyon avro bedelle kadrosuna kattığı Hırvat stoper Matej Mitrovic’i Belçika takımı Club Brugge’a satıyor. Geçtiğimiz sezonun ikinci devresini Club Brugge’da kiralık geçiren Mitrovic, burada başarılı olmuş ve Belçika takımı tarafından bonservisi satın alınmak istenilmişti. Brugge’ün 3,5 milyon avro olan satın alma bedelini kabul ettiği ve resmî imzaların kısa süre içinde atılacağı öğrenildi. Hırvat stoper 4,2 milyon avroluk bonservis bedelini, kiralık ücreti olarak kazandırdığı 400 bin avronun yanı sıra bonservisi için alınacak 3,5 milyon avro ile karşılamış oldu.

Kriz yaşanıyor
Teknik direktör Şenol Güneş’in karşı çıkmasına rağmen Mitrovic’in satılması ise yeni bir krize sebep oldu. Vida’nın da yüksek bedelle kendisini isteyen İngiltere Priemier Lig takımlarından birine satılacak olmasından dolayı tecrübeli hocayı karalar bağlamış durumda. Güneş’in elinde Mitrovic ve Vida’nın da gidecek olmasıyla stoper olarak sadece Pepe ile Fatih Aksoy kalacak. Gerçek bölgesi orta alan olan ve Necip ve Medel stoperde de görev yapabiliyor ancak Şenol Güneş bu iki oyuncuyu sadece sakatlık ve eksiklerin yaşandığı durumlarda stoperde kullanıyor. Stoper arayışını hızlandıran transfer heyetinin ilk olarak eski futbolcusu Ersan Âdem Gülüm’ü kadroya katması bekleniyor.

18 milyon avroya ret!
Beşiktaş’a Vida için teklif gelmeye devam ediyor. Dünya Kupası’nın en iyi ilk 11’ine seçilen Hırvat stoper için İngiltere Premier Ligi takımlarından West Ham United, Hırvat futbolcu için 18 milyon avroyu gözden çıkardı. Siyah-beyazlı yönetimin teklifi düşük bulduğunu West Ham Kulübü’ne iletti. Yönetimi, ayrılmasına kesin gözü ile bakılan 29 yaşındaki oyuncu için acele etmeyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...