HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ÖZET İZLE: Fenerbahçe 3-0 Fulham hazırlık maçı Özeti, Golleri İzle | FB, Fulham skoru kaç kaç? (Smart Spor Özet İzle)

Düzenleyen: /
ÖZET İZLE: Fenerbahçe 3-0 Fulham hazırlık maçı Özeti, Golleri İzle | FB, Fulham skoru kaç kaç? (Smart Spor Özet İzle)
Fenerbahçe, Fulham, Fenerbahçe Fulham Maçı Şifresiz Canlı İzle, Fenerbahçe Fulham Maçı Canlı İzle, Fenerbahçe Maçı Canlı İzle, Fenerbahçe Maçı Şifresiz Canlı İzle, Fenerbahçe Maçı, Fb Fulham Maçı Şifresiz Canlı İzle, Fb Hazırlık Maçı Canlı İzle, Fb, Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Fulham maçı şifresiz özet izle haberi ile birlikteyiz. Fenerbahçe, yeni sezona hazırlık maçında Premier Lig ekibi Fulham ile karşılaştı. Peki FB Fulham maçı geniş özeti ve golleri. FB, Fulham Maçı Kaç Kaç Bitti? Smart Spor Özet İzle. İşte detaylar...

Fenerbahçe Fulham maçı şifresiz geniş özeti ve golleri ile ilgili merak ettikleriniz haberimizde. Yeni sezona yeni teknik direktörleri Cocu ile hazırlanmaya devam eden Fenerbahçe, hazırlık maçı kapsamında Premier Lig ekibi Fulham ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe daha önce oynadığı hazırlık maçlarında, İstanbulspor ile 1-1  berabere kalıp, Lausanne'ye 2-1 mağlup olmuştu. Fenerbahçe üçüncü hazırlık maçında ise Fulham ile karşılaştı. Peki FB Fulham maçı geniş özeti ve golleri. FB, Fulham Maçı Kaç Kaç Bitti? İşte detaylar...

FENERBAHÇE FULHAM MAÇI ŞİFRESİZ ÖZET İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE-FULHAM MAÇI GENİŞ ÖZETİ 

Fenerbahçe, İsviçre kampının son gününde Fransa’nın Evian kentinde Premier Lig takımlarından Fulham’ı 3-0 mağlup etti.  Giuliano, Hasan Ali ve Ozan’ın golleri ile kazanan sarı lacivertlilerde öne çıkan notlar şunlardı;

1-   Eljif Elmas sahanın yıldızıydı. Hem çok güçlü hem de çok koşuyor. Bu yılın öne çıkan oyuncularından bir tanesi o olacak gibi.

2-   Yeni transferler Barış ve Ferdi de takıma uyumları ve yetenekleri ile göz doldurdular. Özellikle Ferdi çok önemli bir yıldız adayı

3-   Fenerbahçe maç boyunca iyi pres yaptı ve çok iyi alan kapattı. Maçı neredeyse pozisyon vermeden bitirdiler. Takım son derece diri

4-   Mehmet Topal ve Josef ikilisi yine yan yanaydılar. Savunmada iyi hücumda ise top kayıpları yaptılar. Cocu da onlardan vazgeçmeyecek gibi

5-   Forvetsiz çıkılan maçta Giuliano 90 dakika o bölgede oynadı. Etkili bir oyun sergiledi ve bir alternatif olabileceğini gösterdi. 

Comolli orta saha için önemli bir isim ararken, Çin’den gelen haberle harekete geçti. Jiangsu, 2016’da 28 milyon Euro’ya (160 milyon TL) Chelsea’den transfer ettiği Ramires’i gözden çıkarttı. Çin Süper Ligi’nin ilk yarısında sadece 1 maça çıkan Sambacı, ikinci devre için kadroya kaydedilmedi ve B takımına gönderildi. Avrupa’ya dönmek isteyen 31 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe elini çabuk tutmak istiyor. Comolli, Ramires’in menaceri Luis Carlini ile temasa geçerek oyuncunun şartlarını öğrenecek. Eğer Brezilyalı yıldız ile el sıkışılırsa, Jiangsu’yla görüşmeler başlayacak. Ramires’i kadroda görmeyi çok isteyen Cocu, dört gözle gelecek müjdeli haberi bekliyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Everton forması giyen Yannick Bolasie transferini büyük ölçüde tamamladığı konuşuluyor. Fanatik'te yer alan haberde Sportif Direktör Damien Comolli'nin geçtiğimiz gün yapılan son görüşmede Bolasie ile anlaştığı, Everton'ın da oyuncunun kiralık olarak transferine onay verdiği iddia edildi.

Mitrovic çok yakın

Fenerbahçe ile Newcastle, Alexandar Mitrovic'i 1 yıllık kiralama konusunda anlaştı. Genç forvet ve menajeriyle pazarlıklar ise devam ediyor. Alınan bilgilere göre Sarı-Lacivertliler, Newcastle United'la 1 yıllık kiralama konusunda anlaştı. West Brom'dan Rondon'la masaya oturan İngiliz kulübü, Fener'e 'evet' dedi.

Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu'nun raporu doğrultusunda hareket eden Sportif Direktör Damien Comolli, İspanya'ya giderek Rafinha için Barcelona ile masaya oturacak. Geçen sezonu Inter'de geçiren merkez orta saha, başarılı bir performans ortaya koysa da İtalyanlar yüksek satın alma opsiyonu yüzünden Rafinha'yı elinde tutamadı. Bu gelişme üzerine futbolcunun menajeri ile görüşmelerini sıklaştıran Comolli, anlaşma aşamasına geldi. Barcelona, yeni sezonda kadroda düşünmediği 25 yaşındaki yıldız ismin bir yıl daha kiralanmasına sıcak bakıyor. Fenerbahçe, Rafinha'nın İspanyol ekibinden aldığı ücreti karşılayacak ve 2 milyon euro kiralama bedeli önerecek. Futbolcu ve Barça'nın olumlu yaklaşımı, anlaşmanın yakın olduğu şeklinde yorumlanıyor.

Fenerbahçe'nin forvet listesinde ilk sıraya yükselen Jhon Cifuente transfer dedikodularına cevap verdi. İki gol birden attığı Barcelona'ya 3-2 kaybettikleri maçtan sonra Ekvatorlu gazetecilerin sorularını yanıtlayan 25 yaşındaki Cifuente, "Ekvator'da doğan her futbolcunun hayalinde Avrupa'da oynamak vardır. İstanbul haberlerini ben de sizin gibi takip ediyorum. Menajerimle yaptığım konuşmalarda bana, 'endişe etme, senin için en iyisini yapacağım' sözünü veriyor. Kulübüm de bana soruyor, 'teklif var mı?' diye. Tek bildiğim eğer bir gün İstanbul'da oynarsam şehirle ilgili merak ettiğim tüm tarihi yerleri tek tek gezeceğim. İstanbul'u çok merak ediyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Arjantin ekiplerinden Velez'de oynayan 21 yaşındaki Matias Vargas'la ilgilendiği iddia edildi.

A Bola'da yer alan habere göre, adı Fenerbahçe ile anılan yıldız golcüye Sporting Lizbon Başkanı Sousa Cintra'dan teklif geldi. Ancak Bas Dost kanadından bu teklife pek de olumlu yanı gelmedi. Gzetede yer alan habere göre, Sporting Lizbon, Bas Dost'a yeni sözleşme önerdi.

Transfer için kritik tarih

7 Ağustos’ta Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçı oynayacak Fenerbahçe, 2 Ağustos’ta UEFA’ya oyuncu listesi vermek zorunda.

Fenerbahçe'nin geçen sezon başında Zenit'ten kiraladığı Neto'nun geleceği belirsizliğini koruyor. Portekizli stoperin menajeri, Neto için teklif almadıklarını ancak ilk tercihin Fenerbahçe olacağını söyledi.

Fenerbahçe bu kez yabancı genç oyuncu arayışına girdi. Basında geçen transfer iddiaları arasında Barcelona'da oynayan Paco Alcacer için Fenerbahçe devreye girdi.Fanatik'in derlediği habere göre, Paco Alcacer; Andre Gomes, Digne ve Vermaelen ile birlikte gözden çıkartılan oyuncular arasında yer alıyor. Barcelona, 24 yaşındaki forvete gelecek teklifleri beklerken Fenerbahçe'nin de adaylar arasında olduğu ifade ediliyor.

Fenerbahçe Feyenoord forması giyen 23 yaşındaki oyuncu Sven van Beek için 5 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Hollanda ekibi ile İstanbul’da oynanacak özel maç öncesi yöneticiler pazarlığa oturacak. 

Nabil Dirar ayrılıyor

Fenerbahçe’nin 32 yaşındaki Faslı futbolcusu Nabil Dirar, Katar ya da Suudi Arabistan’a transfer olacak. Fenerbahçe Yönetimi'nin de gelen tekliflere sıcak baktığı öğrenildi. Bilindiği gibi Kanarya, transfer yapabilmek için elinden oyuncu çıkarmak zorunda. Fenerbahçe, Dirar'ı geçen yıl Monaco'dan 3.5 milyon Euro'ya transfer etmişti.

Radu'nun menajeri doğruladı

LaLazioSiamoNoi'ye açıklamalarda bulunan Ştefan Radu'nun menajeri Matteo Materazzi, "Fenerbahçe'nin somut bir ilgisi var. Ama henüz resmi bir teklif yok. Lazio yönetimi ile görüşüp, Ştefan'ın geleceği hakkındaki kararımızı vereceğiz" dedi.

Fenerbahçe'de altyapının başına David Badia getirildi. UEFA PRO Lisansı'na sahip Badia, Barcelona'nın dünya genelindeki futbol okulları olan FCBEscola'nın İstanbul şubesinde direktörlük görevini yürüttükten sonra Antalyaspor altyapısının başına geçmişti ve Süper Lig'de kırmızı beyazlıların başında 4 maça çıkmıştı.

Fenerbahçe - Fulham maçı hangi kanalda, saat kaçta?

18 Temmuz Çarşamba günü Joseph Moynat Stadı'nda oynanacak müsabaka TSİ 18.00’da başlayacak ve D-Smart 77. kanaldan canlı olarak ekranlara gelecek. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi tg.com.tr'de olacak.

Fenerbahçe, ilk hazırlık maçını da 7 Temmuz Cumartesi günü Esenyurt’ta, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor ile yaptı. Karşılaşma 1-1 eşitlikle tamamlanırken, golü Faslı oyuncu Aatif Chahechouhe’dan geldi.

İstanbul’daki hazırlıklarının ardından 10 Temmuz itibariyle İsviçre’nin Lozan kentinde kampa giren Sarı Lacivertli ekip, çalışmalarını burada yaptığı antrenmanlarla sürdürürken, 13 Temmuz Cuma günü İsviçre’nin Lausanne Sport ekibiyle hazırlık maçı oynadı.

Karşılaşma Lozan ekibinin 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlanırken, Fenerbahçe'nin golünü genç stoper Yiğithan Güveli attı. Öte yandan yeni transferler Berke Özer, Barış Alıcı ve Ferdi Kadıoğlu kampta katıldı. 

Fenerbahçe, İsviçre kampını yarın Premier Lig’e bu sene yükselen Fulham ile oynayacağı hazırlık maçıyla tamamlayacak. Sarı Lacivertliler maçın ardından İstanbul’a dönecek.

Fenerbahçe'nin hazırlık maçı programı

28 Haziran Cumartesi: İstanbulspor - Fenerbahçe (1-1)

13 Temmuz Cuma: Fenerbahçe - Lozan (1-2)

18 Temmuz Çarşamba 18.00: Fenerbahçe - Fulham

21 Temmuz Cumartesi 21.00: Fenerbahçe - Feyenoord

1 Ağustos Çarşamba 21.00: Fenerbahçe - Cagliari

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...