HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ÖZET İZLE: Beşiktaş 3-1 Krasnodar maçı özeti ve golleri izle | BJK Krasnodar maçı skoru ve özeti VİDEO

Düzenleyen:
ÖZET İZLE: Beşiktaş 3-1 Krasnodar maçı özeti ve golleri izle | BJK Krasnodar maçı skoru ve özeti VİDEO
Beşiktaş Krasnodar, Beşiktaş Krasnodar Maçı Şifresiz Canlı İzle, Beşiktaş Krasnodar Maçı Canlı İzle, Beşiktaş Krasnodar Maçı Şifresiz İzle, Beşiktaş Krasnodar Şifresiz Canlı İzle, Beşiktaş Krasnodar Maçı Smart Spor, Smart Spor Şifresiz Canlı İzle, , Haber

SPOR Haberleri

Beşiktaş Krasnodar maçı özeti ve golleri izle haberi ile birlikteyiz. Avusturya'da yeni sezon çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, son maçında Krasnodar ile karşılaştı. Beşiktaş'ın golleri Oğuzhan, Negredo ve Lens'ten geldi. Peki Beşiktaş Krasnodar özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar...

Beşiktaş 3-1 Krasnodar Maçı Özeti ve Golleri İzle ile ilgili merak ettikleriniz haberimizde. Yeni sezon çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş, son hazırlık maçında Rus ekibi Krasnodar ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş, İlk hazırlık maçında Siofok ile 1-1 berabere kalmıştı. İkinci maçta Gyirmot'u 4-1 mağlup eden Siyah-Beyazlı ekip üçüncü maçında Ukraya ekibi Shaktar ile 0-0 berabere kaldı. Ardından CSKA Moskova'ya 4-1 mağlup olan Kara Kartal, son olarak Reading ile 2-2 berabere kalmıştı. Beşiktaş, Krasnodar'ın 12. dakikada Wanderson ile bulduğu golle 1-0 geriye düştü. Oğuzhan'ın 28. dakikada penaltıdan kaydettiği golle Beşiktaş ilk yarıyı 1-1'lik eşitlikle kapattı. Beşiktaş, 51. dakikada Babel'in asisti Lens'in şık vuruşuyla Krasnodar karşısında öne geçti (2-1). 86. dakikada Negredo'nun şık kafa vuruşuyla Krasnodar karşısında farkı ikiye yükselten Beşiktaş, maçtan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. (3-1).

BEŞİKTAŞ KRASNODAR MAÇ ÖZETİ ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Beşiktaş - Krasnodar maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Bu akşam saat 18.00'da Weinzödl GAK 1902 Sportplaz'da oynanacak mücadele D Smart platformu üzerinden yayın yapan Smart Spor'dan naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi tg.com.tr'de olacak...

Rakip belli oldu

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2'nci Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Karadağ temsilcisi Titograd Podgorica'yı deplasmanda 2-1 mağlup eden Faroe Adaları ekibi B36 Torshavn oldu.

Beşiktaş öne geçtiği maçta kazanamadı

Beşiktaş, Reading ile oynadığı hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı. Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'nın Graz kentinde Reading ile karşılaştı. Siyah-Beyazlı ekip, karşılaşmaya Utku - Gökhan, Medel, Fatih, Adriano - Dorukhan, Tolgay, Oğuzhan, Lens, Babel  ve Larin ilk 11'iyle başladı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

55'inci dakikada Beşiktaş öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta Gökhan Töre'nin ortasında Babel'in kafa vuruşu ağlara gitti: 1-0. 75'inci dakikada Beşiktaş farkı 2'ye çıkarttı. Mustafa Pektemek'in asistinde Oğuzhan Özyakup topu ağlara gönderdi. Reading'te Sam Smith, 84'üncü dakikada farkı 1'e indirdi: 2-1. 90'ıncı dakikada Reading beraberliği yakaladı.

Mark McNulty attığı golle maçın skorunu belirledi: 2-2

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...