HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ÖZET İZLE: Fenerbahçe 3-3 Feyenoord maçı özeti ve golleri izle (FB, Feyenoord skoru özeti Smart Spor VİDEO)

Düzenleyen: /
ÖZET İZLE: Fenerbahçe 3-3 Feyenoord maçı özeti ve golleri izle (FB, Feyenoord skoru özeti Smart Spor VİDEO)
Fenerbahçe Feyenoord Özet İzle, Fb Feyenoord Özeti Ve Golleri Linki, Fb Feyenoord Özeti Golleri İzle, Fenerbahçe Feyenoord Geniş Özet, Fb Feyenoord Kaç Kaç Bitti, Fenerbahçe Feyenoord Özeti, Fenerbahçe Feyenoord Maçı Özeti Ve Golleri İzle, Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Feyenoord hazırlık maçı özeti golleri izle ve FB Feyenoord maçı kaç kaç bitti? gibi detaylar burada yer alıyor. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmada Fenerbahçe ile Feyenoord 3-3 berabere kaldı. Peki FB Feyenoord maçı kaç kaç bitti? İşte FB Feyenoord maçı ile ilgili detaylar...

Fenerbahçe Feyenoord maçı özeti ve golleri izle ve Fenerbahçe Feyenoord maçı skoru kaç kaç bitti ile ilgili aradıklarınız burada. Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, dördüncü hazırlık maçında Feyenoord ile karşılaştı. Teknik direktörleri Cocu önderliğindeki sarı lacivertliler, son hazırlık maçında Fulham ile karşılaşmış ve karşılaşmadan 3-0 galibiyetle ayrılmıştı. Fenerbahçe kendi evinde Feyenoord ile 3-3 berabere kaldı. Peki Fenerbahçe Feyenoord maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte tüm detaylar... Dakika 7'de Eljif Elmas skoru 1-0'a getirdi. 14'te Giuliano farkı 2'ye çıkarttı. Valbuena dakika 19'da skoru 3-0 yaptı. 86'da Steven Berghuis farkı 2'ye indirdi. Dakika 90'da ise Jens Toornstra skoru 3-2'ye getirdi. 90'da Steven Berghuis skora eşitlik getirdi.

FENERBAHÇE FEYENOORD HAZIRLIK MAÇI ÖZETİ VE GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

Phillip Cocu, Feyenoord maçıyla birlikte ilk kez taraftarın önüne çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor. Hollandalı teknik adam, “İlk kez muhteşem taraftarımızla buluşacağız. Hepimiz için güzel bir gün olacak. Ben de oyuncularım da sezon boyunca taraftarlarımızı mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız. Onların da her zaman bizim arkamızda olacaklarına eminim” ifadelerini kullandı.

VAN PERSİE GERİ DÖNÜYOR

Feyenoord kafilesi, dün özel bir uçakla İstanbul’a geldi. Kulübün resmi Instagram ve Twitter hesabından, “Hey Fenerbahçe, İstanbul için yola çıktık” mesajı paylaşıldı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, bu akşamki hazırlık maçı için as kadrosunu Türkiye’ye getirdi. Sarı-Lacivertliler’in eski oyuncusu Van Persie’nin yanı sıra Kanarya’nın transfer listesindeki Van Beek de kafilede yer aldı.

4'ÜNCÜ MAÇI

Sezonu İstanbul'da açan ve ilk hazırlık maçını İstanbulspor'la oynayan Fenerbahçe, rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı. İsviçre'de 10-18 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirdiği kampta İsviçre 2. Lig ekibi Lozan'la oynadığı hazırlık maçını 2-1 kaybeden sarı-lacivertliler, İngiltere Premier Lig takımı Fulham'ı ise 3-0'la geçmişti.

TAKTİK ÇALIŞMA YAPILDI

Kanarya, yeni sezon hazırlıklarını 1 günlük iznin ardından dün sabah Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Cocu yönetimindeki dayanıklılık koşusunun ardından dar alanda gerçekleştirilen pas çalışmalarıyla devam eden idman, taktiksel çalışmalarla noktalandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...