Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Robin van Persie Kadıköy'de sahaya çıkıyor

Düzenleyen:
Robin van Persie Kadıköy'de sahaya çıkıyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, bu akşam Feyenoord ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Kompleksi'nde karşılaşıyor. Geçen sezon Fenerbahçe forması giyen Robin van Persie, Feyenood forması ile Kadıköy'de sahne alacak.

Fenerbahçe'nin bu akşam hazırlık maçında karşılaşacağı Feyenoord'da tecrübeli golcü Robin van Persie, karşılaşma öncesi Hollanda basınına konuştu. Van Persie, İstanbul'da yeniden Fenerbahçe taraftarının karşısına çıkmanın ilginç olacağını ve nasıl karşılanacağını merak ettiğini söyledi.

Fenerbahçe'den ayrılışı olaylı olan tecrübeli golcü Fenerbahçe maçıyla ilgili ''Beni Türkiye'de nasıl karşılayacaklar açıkçası bunu ben de merak ediyorum. Benim için de ilginç bir tecrübe olacak'' ifadelerini kullandı.

Cocu'ya karşı oynamanın da güzel olacağını söyleyen Van Persie ''Bir aksilik olmazsa oynamayı bekliyorum. Cocu'ya karşı oynamak da güzel bir duygu olacak'' dedi.

RVP'DEN NEYMAR İLE İLGİLİ İLGİNÇ SÖZLER

Van Persie, Dünya Kupası'nda faullere fazla tepki verdiği için eleştirilen Neymar hakkında da konuştu ve ''Rakiplerin onu daha fazla zorlaması normal. Ben de aynı şeyleri yaşamıştım. Arsenal'de nispeten daha kolaydı ama yine de rakiplerle mücadele etmek zordu. Rakipler ayaklarıma vururdu. Bunu bir keresinde Arsene Wenger'e de söyledim. Bana, 'Bunu kendine sormalısın, rakipler neden sana vuruyor? Cevabı biliyorum ama sen bulmalısın' demişti. Bu konuşmadan sonra düşünmek için vaktim oldu. Galiba ben de biraz rakipleri kışkırtıyordum'' ifadelerini kullandı. (Sporx)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...