Dikkat "korsan" hakem!

Düzenleyen:
Dikkat "korsan" hakem!

SPOR Haberleri

Türk futbolunda pazar günü önemli bir gündü. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin yer aldığı U21 Dostluk Turnuvası, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapıldı.

Spor Servisi

U21 takımları 45’er dakikalık maçlarda karşı karşıya geldi. Ancak bu iki maçta görev alan hakemler TFF'nin vizesi yapılmış hakemleri değildi. TFF'nin Özel müsabaka ve turnuva talimatı çok net. Madde 4'ün (g) fıkrasına göre  "Özel müsabaka veya turnuvaya ilişkin hakem ücretleri ile harcırahların, kulüp veya müsabaka organizatörü tarafından yatırıldığını gösterir dekont, yer almalıdır." Yine Madde 5'e göre "bu talimat kapsamında yer alan kriterlere uygun başvurular TFF tarafından onaylanır. TFF tarafından onaylanmayan özel müsabaka veya turnuva düzenlenemez." 3 büyük kulüp, maalesef güzel bir organizasyon olan dostluk turnuvasında PFDK'lık olma ile karşı karşıya kaldı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...