HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Atiker Konyaspor, Antalyaspor maçına Türk Lirası simgesiyle çıkacak

Düzenleyen: /
Atiker Konyaspor, Antalyaspor maçına Türk Lirası simgesiyle çıkacak
Spor Toto Süper Lig, Atiker Konyaspor, Antalyaspor, Haber

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, Antalyaspor maçına kolunda Türk Lirası simgesiyle çıkmak için TFF'ye başvuruda bulundu.

Spor Toto Süper Ligde Antalyaspor'la karşılaşacak olan Atiker Konyaspor, son günlerde dolar kurunda yaşanan dalgalanmalar nedeniyle radikal bir karar aldı. Yeşil-beyazlılar, sahaya formasının sol kolunda Türk Lirası simgesiyle çıkmak için Türkiye Futbol Federasyonuna başvurdu.

Resmi siteden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Atiker Konyaspor'umuz milli birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Antalyaspor maçına sol kolunda Türk Lirası Simgesiyle çıkacak.

"TFF'YE BAŞVURDUK"

Son dönemde ülkemiz üzerine oynanan büyük oyunlar ve operasyonlara Atiker Konyaspor'umuz kayıtsız kalmadı. Kulübümüz TFF'ye başvurarak Süper Lig'in ikinci haftasında deplasmanda oynayacağımız Antalyaspor maçında formamızın sol kolunda Türk Lirası Simgesiyle? çıkmak için başvuruda bulundu.

"BÜTÜN TAKIMLARI BU EYLEME DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUZ"

Başkanımız Hilmi Kulluk 'Devletimizin ve milletimizin bekası için böylesi günlerde futbol camiasının bir araya gelerek bütünleşmesi ve dik bir duruş sergilemesi son derece önemli. Atiker Konyaspor olarak bu kıvılcımı bu şekilde başlatıyoruz ve bütün takımları da bu eyleme destek vermeye davet ediyoruz' dedi."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...