HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ÖZET İZLE: Trabzonspor 3-1 Sivasspor özeti ve golleri izle | TS, Sivas maçı skoru özeti VİDEO

Düzenleyen:
ÖZET İZLE: Trabzonspor 3-1 Sivasspor özeti ve golleri izle | TS, Sivas maçı skoru özeti VİDEO
Trabzonspor Sivasspor Maçı Özeti Golleri İzle, Trabzonspor Sivasspor Özet İzle, Trabzonspor Sivasspor Maçı Golleri, Trabzonspor Sivasspor Maçı Geniş Özeti İzle, Trabzonspor Sivasspor Maçı Özet, Trabzonspor Sivasspor Maçı Skoru Kaç Kaç Bitti, Haber

SPOR Haberleri

Trabzonspor Sivasspor maçı özeti golleri izle ve Trabzon Sivas maçı skor kaç kaç bitti? gibi detaylar burada yer alıyor. Süper Lig'in ikinci hafta maçları başladı. Bordo mavili ekip, evinde Demir Grup Sivasspor'u konuk etti. Trabzonspor evinde 3-1 kazanarak 2017-2018 sezonunun ilk galibiyetini aldı. Peki Trabzonspor - Sivasspor maçı skor kaç kaç bitti? İşte Trabzon Sivas maçı özeti ve golleri detayları...

Trabzonspor Sivasspor maçı özeti golleri izle ve Trabzon Sivas maçı skor kaç kaç bitti? gibi detaylar sporseverler tarafından merakla takip ediliyor. İlk hafta aldığı mağlubiyetin yarasını evinde 3-1 kazanarak saran Trabzonspor, taraftarına güven verdi. Öte yandan Sivasspor ise galibiyetle başladığı sezondaki ilk mağlubiyetini aldı. Yaşar Kemal Uğurlu'nun yönettiği Trabzonspor Sivasspor karşılaşması skor kaç kaç bitti? gibi detaylar burada yer alıyor. İşte Trabzonspor Sivasspor maçına dair tüm detaylar...

TRABZONSPOR SİVASSPOR MAÇI ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

İLK 11'LER

TRABZONSPOR: Onur, Pereira, Zargo Toure, Hosseini, Onazi, Novak, Olcay, Sosa, Abdülkadir, Yusuf, Rodallega
DEMİR GRUP SİVASSPOR: Tolgahan, Douglas, Medjani, Uğur, Ziya, Emre, Hakan Arslan, Ndinga, Rybalka, Robinho, Kone

90' Hakem oyunu ofsayt gerekçesiyle bir kez daha durduruyor. Rakip ceza sahasının sol köşesinde ofsayta düşen oyuncu Uğur Çiftçi
90' Trabzonspor takımının orta saha çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Joao Pereira geçiyor.
90' Carl Medjani ile Burak Yılmaz arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Carl Medjani.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Trabzonspor takımı oyuna başlayacak.
90' Erdoğan Yeşilyurt altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
90' Trabzonspor takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Ogenyi Onazi.
90' Demir Grup Sivasspor takımında Erdoğan Yeşilyurt hakem Yaşar Uğurlu tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
90' Demir Grup Sivasspor takımında Erdoğan Yeşilyurt orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde faul yapıyor.
90' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Robinho ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
90' Demir Grup Sivasspor, Robinho ile köşe vuruşu kullanıyor.
88' Demir Grup Sivasspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Sergiy Rybalka çıkıyor ve yerine Zoro Cyriac oyuna giriyor.
86' Demir Grup Sivasspor, Tolgahan Acar ile serbest vuruş kullanacak.
69' Sergiy Rybalka ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
69' Sergiy Rybalka tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.
69' Ziya Erdal ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
65' Rakip ceza sahası önünden Robinho ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
64' Demir Grup Sivasspor takımında, orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim David Braz.
64' Trabzonspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Hugo Rodallega çıkıyor ve yerine Burak Yılmaz oyuna giriyor.
63' Trabzonspor takımında Ogenyi Onazi faul yapıyor. Trabzonspor yarı alanının ortalarında kaleye uzak mesafede faul yapılan oyuncu David Braz.
60' Uğur Çiftçi şut çekiyor ancak top dışarı çıkıyor.
60' Demir Grup Sivasspor takımından Sergiy Rybalka sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
60' Sergiy Rybalka ile Demir Grup Sivasspor takımı köşe vuruşu kullanacak.
58' Ceza sahası içinde topla buluşan Emre Kılınç, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
58' Demir Grup Sivasspor takımından Robinho ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
56' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Jose Sosa ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
56' Jose Sosa ile Trabzonspor takımı köşe vuruşu kullanacak.
56' Abdülkadir Ömür rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.
56' Ceza sahasının hemen dışındaki bir noktada kazanılan serbest vuruşu Trabzonspor adına Abdülkadir Ömür kullanacak.
45' GOL! Douglas, Demir Grup Sivasspor adına topu ağlara gönderen isim. Şimdi durum 3-1
27' GOL! Hugo Rodallega tabelayı 3 - 0 olarak değiştiriyor.
14'TRABZONSPOR FARKI İKİYE ÇIKARDI! Penaltı atışını kullanan Hugo Rodallega, farkı ikiye çıkaran golü attı.
13'
Sivasspor'da Majed Hosseini'yi ceza sahasında çekerek penaltıya sebebiyet veren David Braz sarı kart gördü.
12'PENALTI! Jose Sosa'nın kullandığı köşe vuruşu esnasında ceza sahasında yaşanan karambolün ardından maçın hakemi beyaz noktayı gösterdi.
12'Sivasspor'da erken ve zorunlu oyuncu değişikliği... Sakatlanan Delvin N’Dinga yerini David Braz'a bıraktı.
9'Sivasspor'da Delvin Ndinga, Jose Sosa'yla girdiği ikili mücadelenin ardından yerde kaldı. Hakem oyunu durdurdu.
8'Attığı golden sonra formasını çıkaran Olcay Şahan, sarı kart gördü.
7'Asist João Pedro da Silva Pereira
7'TRABZONSPOR GOLÜ BULDU! Sağ kanattan Joao Pereira'nın yaptığı ortaya Hugo Rodallega kafayı vuramadı. Topu iyi takip eden Olcay Şahan, uzak köşeye doğru vuruşunda ağları buldu.
5'
Trabzonspor'da Rodallega, Sivasspor kalecisi Tolgahan'a baskı yaparken Tolgahan yerde kaldı. Hakem faul kararı verdi.
4'Sivasspor'da Delvin N’Dinga sarı kart gördü.
2'Maçın ilk dakikalarında Trabzonspor top kayıplarıyla başladı.
1'MAÇIN İLK FIRSATI SİVASSPOR'DAN! Rybalka'nın uzun pasını Emre Kılınç kafayla Kone'nin önüne indirdi. Onur ile karşı karşıya kalan Kone topun altına girmek istese de fazla aşırtınca vuruşu üstten auta gitti.

ÖZET İZLE: Trabzonspor 3-1 Sivasspor özeti ve golleri izle | TS, Sivas maçı skoru özeti VİDEO

- Ünal Karaman ilk kez

Ünal Karaman, Trabzonspor'un teknik direktörü olarak ligde Medical Park'ta ilk maçına çıktı.

Geçen sezon son haftada Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü olarak Trabzon'da sahaya çıkan Karaman, 90 gün sonra bu kez lig maçında Trabzonspor'un başında yer aldı.

- Burak Yılmaz, kadroda

Trabzonspor'un Slovenya kampı sırasında sakatlanan ve ardından İstanbul'da kasığından ameliyat edilen golcü oyuncusu Burak Yılmaz, maç kadrosunda yer aldı.

Ligin ilk haftasında oynanan Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyen Burak Yılmaz, Demir Grup Sivasspor maçının 21 kişilik kadrosunda kendisine yer buldu.

- Karaman'dan 3 değişiklik

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, ligin ilk haftasındaki Medipol Başakşehir maçının ilk 11'ine göre 3 değişiklik yaptı.

Bordo-mavili çalıştırıcı, stoperde Mustafa Akbaş'ın yerine yeni transfer Hosseini'ye, Ibanez'in yerine Novak'a ve Kucka'nın yerine de Olcay Şahan'a görev verdi.

Bu arada bordo-mavili taraftarlar, geçen hafta hayatını kaybeden Gökhan Kılıç isimli taraftar için tribünde koreografi yaptı.

Trabzonspor'un prensipte anlaşmaya vararak Trabzon'a getirdiği Nijeryalı forvet oyuncusu Anthony Nwakaeme de maçı tribünden izledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...