Sahada bozulan ambulansı futbolcular vurdurarak çalıştırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Fanatik
Sahada bozulan ambulansı futbolcular vurdurarak çalıştırdı

SPOR Haberleri  / Fanatik

Brezilya Serie A'da Flamengo ve Vasgo Da Gama'nın karşılaştığı mücadelede sahalarda görmeye hiç alışık olmadığınız anlar yaşandı. Sakatlanan futbolcu için sahaya giren ambulans bozulunca futbolcular aracı iterek vurdurdu. Bu ilginç görüntüler sosyal medyada da en çok paylaşılanlar arasına girdi.

Vasco da Gama Brezilya Ligi'nin 25. hafta maçında zorlu maçta Flamengo ile karşı karşıya geldi. Mücadele devam ederken ilginç bir olay yaşandı. Ev sahibi takım oyuncusu Bruno Silva bir pozisyonda sakatlandı. Silva sakatlanınca sahaya ambulans girdi. Oyuncuyu araca bindiren sağlık görevlileri sahadan ayrılmak isterken büyük bir şokla karşı karşıya geldi.

Ambulans çalışmadı. Hal böyle olunca iki takım futbolcuları ambulansı iterek sahadan çıkarttı. Ortaya ilginç görüntüler ortaya çıktı.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...