HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ÖZET İZLE: Beşiktaş 3-1 Sarpsborg özeti ve golleri İzle | BJK, Sarpsborg maçı skoru özeti VİDEO

Düzenleyen: /
ÖZET İZLE: Beşiktaş 3-1 Sarpsborg özeti ve golleri İzle | BJK, Sarpsborg maçı skoru özeti VİDEO
Beşiktaş, Sarpsborg, Beşiktaş Sarpsborg Özeti Ve Golleri İzle, Beşiktaş Sarpsborg Maçı Golleri İzle, Beşiktaş Sarpsborg Özeti İzle, Beşiktaş Sarpsborg Maçı Geniş Özeti İzle, Beşiktaş Maçı Özeti Golleri İzle, Beşiktaş Maçı Kaç Kaç Bitti, Haber

SPOR Haberleri

Beşiktaş Sarpsborg maçı özeti ve golleri izle haberi ile birlikteyiz. UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında Beşiktaş, Norveç temsilcisi Sarpsborg'u konuk etti. Karşılaşmayı 3-1 kazanan Beşiktaş, turnuvaya 3 puanla başladı. Peki BJK Sarpsborg maçı şifresiz canlı izle ve skoru kaç kaç? İşte detaylar...

Beşiktaş Sarpsborg maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? ile ilgili merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi I Grubu ilk maçında Sarpsborg, temsilcimiz Beşiktaş'a konuk oldu. Siyah-beyazlılar, evinde 3-1 kazanarak turnuvaya 3 puanla başladı. Peki Beşiktaş Sarpsborg maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar... Dakika 51'de Ryan Babel skoru 1-0'a getirdi. Dakika 69'da Enzo Roco farkı 2'ye çıkarttı. 82'de Lens sahneye çıktı ve skoru 3-0'a getirdi.

BEŞİKTAŞ SARPSBORG MAÇI ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

İLK 11'LER

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan Gönül, Pepe, Roco, Caner, Medel, Oğuzhan, Ljajic, Gökhan Töre, Lens, Larin
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

SARPSBORG: Vasyutin, Horn, Tamm, Halvorsen, Nielsen, Heintz, Thomassen, Zachariassen, Muhammed, Mortensen, Askar
TEKNİK DİREKTÖR: Geir Bakke

Forvette kim oyanayacak?

Bu sezon 'Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ne kalmasını sağlayan futbolcu' olarak akıllarda kalacak olan Alvaro Negredo'nun, BAE takımı Al Nasr'a transfer olmasıyla kadroda bulunan 4 santrfordan hangisinin oynayacağı şu an için en çok merak edilen konu.

Bunu sebebi ise Vagner Love, Cyle Larin, Güven Yalçın (UEFA kadrosunda yok) ve Mustafa Pektemek'in 1'inci santrfor olup olamayacağının kafalarda bıraktığı soru işareti. Kafalardaki soru işaretini ortadan kaldıracak kişi ise teknik direktör Şenol Güneş olacak. Negredo'nun yokluğunda önceliği hep Cyle Larin'e veren tecrübeli teknik adamın yarın akşamki tercihinin de yine bu yönde olması bekleniyor. Ancak yerden oyunda daha iyi olan ve rakip defans arasına daha iyi kaçan Love'ın, Ljajic ile ileri ikiliyi oluşturması da normal karşılanacak bir tercih olacak.

Defans hattında değişiklik yapması beklenmeyen Güneş'in geri dörtlüsü, Gökhan Gönül, Pepe, Vida, Caner Erkin olacak. Orta ikilide Medel'in yanında Tolgay veya Oğuzhan'a görev verecek olan Şenol Güneş'in kanatlardaki oyuncularının ise Quaresma ve Babel olması bekleniyor.

Beşiktaş, Avrupa kupalarında 211. maçına çıkıyor

UEFA Avrupa Ligi I Grubu ilk maçında yarın Norveç’in Sarpsborg ekibini konuk edecek Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 211. mücadelesine çıkacak.

Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 210 maçta rakiplerine 81 kez üstünlük kurdu. 84 karşılaşmayı mağlup tamamlayan Beşiktaş, 45 mücadeleden berabere ayrıldı.

Avrupa arenasında rakip fileleri 279 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 297 gol gördü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...