HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ÖZET İZLE: Trabzonspor 1-2 Göztepe Özeti ve Golleri İzle | Trabzon, Göztepe maçı kaç kaç bitti?

Düzenleyen: /
ÖZET İZLE: Trabzonspor 1-2 Göztepe Özeti ve Golleri İzle | Trabzon, Göztepe maçı kaç kaç bitti?
Trabzonspor, Göztepe, Trabzonspor Göztepe Özeti Ve Golleri İzle, Trabzonspor Göztepe Maçı Özet İzle, Trabzonspor Göztepe Maçı Golleri İzle, Trabzonspor Göztepe Maçı Geniş Özet İzle, Trabzonspor Göztepe Özeti Golleri İzle, Haber

SPOR Haberleri

Trabzonspor Göztepe maçı özeti ve golleri izle haberi ile birlikteyiz. Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor, Göztepe'yi konuk etti. Karşılaşmayı 2-1 kazanan Göztepe 3 puanı hanesine yazdırdı. Peki Trabzonspor Göztepe maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar...

Trabzonspor Göztepe maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? ile ilgili merak ettiklerinze haberimizden ulaşabilirsiniz. Süper Lig'in 6. haftasında Göztepe, Trabzonspor'u konuk oldu. Trabzonspor, evinde 2-1 mağlup oldu. Trabzonspor 7 puanda kalırken, İzmir temsilcisi puanını 9'a çıkardı.Peki Trabzon Göztepe maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar... Dakika 8'de Yasin Öztekin skoru 1-0'a getirdi. Yasin Öztekin 28'de farkı 2'ye çıkardı. Dakika 66'da Burak Yılmaz farkı 1'e indirdi.

TRABZONSPOR GÖZTEPE MAÇI ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

İLK 11'LER

TRABZONSPOR: Onur, Mustafa Akbaş, Toure, Pereira, Novak, Onazi, Sosa, Yusuf, Abdülkadir Ömür, Vahid, Burak Yılmaz
TEKNİK DİREKTÖR: Ünal Karaman

GÖZTEPE: Beto, Gassama, Titi, Reis, Traore, Alpaslan, Borges, Castro, Halil, Yasin, Jerome
TEKNİK DİREKTÖR: Bayram Bektaş

Trabzonspor ile Göztepe 21. randevuda

Trabzonspor ile Göztepe, yarın Medical Park’ta yapacakları karşılaşmayla ligde 21. kez karşı karşıya gelecek.

Bordo-mavililer, bugüne dek oynanan 20 karşılaşmada galibiyet sayısında rakibine 8-3 üstünlük sağladı. Taraflar, 9 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

Karadeniz ekibi, söz konusu karşılaşmalarda 28 gol atarken, kalesinde 14 gol gördü.

Trabzonspor evinde bir kez yenildi

Bordo-mavililer, Trabzon’daki 10 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı.

Trabzonspor, sahasında Göztepe karşısında tek yenilgisini, lige çıktığı 1974-75 sezonunda 1-0’lık sonuçla yaşadı.

İki takım arasındaki maçlarda en farklı skorlu galibiyeti alan taraf Trabzonspor oldu. Bordo-mavililer, 1978-79 sezonunda sahasında rakibini 5-0 mağlup etti.

Akyazı’da 25 bin taraftar

Süper Lig’de son olarak Alanyaspor’a 1-0 kaybeden ve bugün Göztepe ile sahasında kozlarını paylaşacak olan Trabzonspor’u, taraftarları yalnız bırakmayacak. Edinilen bilgiye göre satışa çıkartılan biletlere yoğun ilgi olduğu öğrenilirken, maç saatinde ise yaklaşık 25 bin dolaylarında Bordo-Mavili futbolseverin takımını desteklemek için statta olacağı öğrenildi. Öte yandan konuk ekip taraftarlarının ise kendilerine ayrılan biletletlerin tamamını satın aldığı bildirildi.

Juraj Kucka yine kulübede

Trabzonspor’un Slovak yıldızı Juraj Kucka, ligin ilk haftasında oynanan Başakşehir maçına ilk 11’de başlamış ancak gösterdiği performansla teknik heyetin gözünden düşmüştü. Başakşehir maçının ardından oynanan 3 maçta ikinci yarıda oyuna dahil olan, Alanyaspor karşısında ise hiç forma giyemeyen 31 yaşındaki futbolcu, Göztepe maçında formayı almak için idmanlarda ekstra çaba sarf etti. Ancak Onazi ve Sosa’nın uyumundan memnun olan Ünal Karaman’ın, Göztepe maçında da Kucka’yı kulübede oturtması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...