HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Özet izle: Malatyaspor 1-0 Rizespor maç özeti ve golü izle | Malatya Rize maçı kaç kaç bitti

Düzenleyen: /
Özet izle: Malatyaspor 1-0 Rizespor maç özeti ve golü izle | Malatya Rize maçı kaç kaç bitti
Malatyaspor Rizespor Canlı İzle, Amalatyaspor Rizespor Şifresiz İzle, Malatya Rize Maçı Canlı Skor, Malatya Rize Maç Özeti, Malatyaspor Rizespor Geniş Özet, Haber

SPOR Haberleri

Malatyaspor Rizespor maçı özeti izle, Malatyaspor Rizespor maçı golü izle, Malatyaspor Rizespor maçı geniş özeti ve kaç kaç bitti gibi merak edilenler sizlerle. Spor Toto Süper Lig 6. hafta karşılaşmaları devam ediyor. 3 puana ve 7 puana sahip olan iki takımın karşılaşması büyük heyecana sahne oldu. Karşılaşma kaç kaç bitti? Detaylar sizlerle...

Malatyaspor Rizespor maçı özeti izle, Malatyaspor Rizespor maçı golü izle, Malatyaspor Rizespor maçı geniş özeti ve kaç kaç bitti gibi Spor Toto Süper Lig 6. hafta maçına dair merak edilen detaylar haberimizde. Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Malatyaspor, Çaykur Rizespor'u konuk etti. Bu sezon hiçbir maçtan üç puan alamayan Rizespor'un deplasmandaki tek hedefi galibiyetti ancak karşılaşma, Malatyaspor'un Aleksic ile 43. dakikada bulduğu golle (1-0) sona erdi. Karşılaşmadan üç puanla ayrılan takım Malatyaspor oldu.

YENİ MALATYASPOR - ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI ÖZETİ VE GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

Yeni Malatyaspor Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Yeni Malatya Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak maçın canlı skor takibi ve detaylar haberimizde sizlerle olacak.

Yeni Malatyaspor - Çaykur Rizespor muhtemel 11'ler

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Seth, Mina, Sadık, Rahman, Pereira, Ahmed, Guilherme, Adem, Aleksic, Boutaib
Çaykur Rizespor: Gökhan, Saadane, Jach, Fink, Mehmet Uslu, Robin, Ali Çamdalı, Aminu, Samudio, Boldrin, Muriç

Özet izle: Malatyaspor 1-0 Rizespor maç özeti ve golü izle | Malatya Rize maçı kaç kaç bitti

Malatya temsilcisi, ligde geride kalan 5 karşılaşmada Göztepe ve Fenerbahçe’den üçer puan alırken, Kayserispor’la berabere kaldı, Atiker Konyaspor ve Beşiktaş’a mağlup oldu.

Son iki maçta rakiplerinden puan alamayan sarı-siyahlılar, Çaykur Rizespor maçında galibiyet hasretine son vermeyi amaçlıyor.

Evkur Yeni Malatyaspor’da ameliyat edilen forvet Ömer Şişmanoğlu bu karşılaşmada oynayamayacak. Ayrıca, sarı kart ceza sınırında bulunan defans oyuncusu Arturo Mina, bu karşılaşmada kart görmesi durumunda gelecek haftaki Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...