HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Özet İzle: Kasımpaşa 1-2 Alanyaspor özeti ve golleri izle | Kasımpaşa Alanya maçı kaç kaç bitti?

Düzenleyen:
Özet İzle: Kasımpaşa 1-2 Alanyaspor özeti ve golleri izle | Kasımpaşa Alanya maçı kaç kaç bitti?
Kasımpaşa Alanyaspor Özet İzle, Kasımpaşa Alanyaspor Golleri İzle, Kasımpaşa Alanyaspor Skor, Kasımpaşa Alanyaspor Maçı Kaç Kaç Bitti, Kasımpaşa Alanyaspor Geniş Özeti, Kasımpaşa Alanyaspor Maçı Golleri, Haber

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de heyecan Kasımpaşa Alanyaspor maçı ile devam etti. Kasımpaşa Alanyaspor özet izle, Kasımpaşa Alanyaspor golleri izle, Kasımpaşa Alanyaspor maçı skor, Kasımpaşa Alanyaspor maçı kaç kaç bitti gibi Kasımpaşa Alanya maçına dair bütün detaylar haberimizde futbolseverlerle buluşuyor.

Spor Toto Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan Kasımpaşa, evinde Alanyaspor'u konuk etti. Ligde 13. sırada bulunan Alanyaspor, zorlu deplasmanda 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Maçı takip etmek isteyen futbolseverler Kasımpaşa Alanyaspor özet izle, Kasımpaşa Alanyaspor golleri izle, Kasımpaşa Alanyaspor maçı skor, Kasımpaşa Alanyaspor maçı kaç kaç bitti gibi detaylara haberimizden ulaşabilirler. İşte maça dair son dakika bilgileri...

KASIMPAŞA ALANYASPOR MAÇI ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşıyor. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Özgür Yankaya yönetecek.

Süper Lig'e etkileyeci bir başlangıç yapan ve ilk 4 maçından galip ayrılan teknik direktör Kemal Özdeş yönetimindeki lacivert-beyazlılar, son hafta Galatasaray'a 4-1 yenildi.

Son maçında Trabzonspor'u yenen Mesut Bakkal yönetimindeki Aytemiz Alanyaspor ise 5 karşılaşmada 6 puan topladı.

Kasımpaşa'da karşılaşma öncesinde sakatlığı süren Fode Koita dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Özet İzle: Kasımpaşa 1-2 Alanyaspor özeti ve golleri izle | Kasımpaşa Alanya maçı kaç kaç bitti?

Alanyaspor, eksi 7 averajda ama...

Spor Toto Süper Lig'de 5. hafta mücadelelerinin tamamlanmasının ardından ilginç bir istatistik ortaya çıktı.

Aytemiz Alanyaspor, bu haftaya kadar kalesinde 9 gol görmesine rağmen attığı 2 gol ile 2 galibiyet alıp 13. sırada kendine yer buldu.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftası dün akşam oynanan Aytemiz Alanyaspor - Trabzonspor maçıyla son bulurken, Akdeniz temsilcisinde ilginç bir istatistik dikkat çekti. Turuncu-yeşilliler, ligde sırasıyla Demir Grup Sivasspor'a 1-0, Ankaragücü'ne 2-0 ve Galatasaray'a 6-0 mağlup olduktan sonra Göztepe ve Trabzonspor'u sahasında 1-0 mağlup ederek 6 puana ulaştı.

Süper Lig'de ilk 3 haftada rakip fileleri havalandıramayan Alanyaspor, sonraki lig mücadelelerinde ise rakiplerini attığı tek golle mağlup etmeyi başardı. Antalya temsilcisi Süper Lig'in en az gol atan ve en kötü averaja sahip takımı olmasına rağmen 5. hafta sonunda 13. sırada yer aldı.  

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...