Gönülleri kazanın

Gönülleri kazanın

SPOR Haberleri

Ndiaye'nin cezası, Emre ve Eren'in yokluğunda ikiliyle özel görüşen tecrübeli teknik adam "Taraftar sizden çok şey bekliyor. Artık beklentileri gerçekleştirin" dedi

Burhan Can Terzi

Galatasaray'da Lokomotiv Moskova maçında kırmızı kart gören Badou Ndiaye Porto maçında cezalı duruma düşmüştü. Akabinde Emre Akbaba ve Eren Derdiyok'un şok sakatlıkları can sıkarken, çarşamba günü deplasmanda oynanacak Şampiyonlar Ligi'ndeki Porto maçı öncesi teknik direktör Fatih Terim takımdaki havayı yüksek tutmaya çalışıyor. Ki bu bağlamda 2 sezondur beklentilerin altında kalan Belhanda ve Feghouli ile de özel görüşme gerçekleştirdi ve ligde bu sezon ilk defa Erzurum maçında 11'de görev verdiği Feghouli ile Belhanda’nın motivasyonunu artırmak için özel görüşmeler yaptı.

Kendinizi gösterin
Terim, ikiliye taraftarların kendilerinden çok şey beklediklerini hatırlatarak, "Ben de sizlerden çok şey bekliyorum. Artık beklentileri gerçekleştirin. Sezonun en önemli maçlarından birine çıkacağız. Kendiniz gibi oynarsanız takıma yapacağınız katkıdan zaten eminim. Gerçek oyunlarınızı görmek istiyorum artık" ifadelerini kullandı. Öte yandan sahalara iyi bir geri dönüş yapan Maicon'dan da memnun olan Terim'in, Porto deplasmanında Brezilyalıya görev vermesi bekleniyor. Daha önce Porto’da ter döken Maicon rakibi çok iyi biliyor.

Tekrar yetki isteyecek!
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Olağanüstü Genel Kurul'dan çıkan tablo karşısında geri adım atmayacak. Basketbol ve Voleybol AŞ, Mecidiyeköy, Hasnun Galip ve Ada'nın üyeler tarafından kabul edilmemesi karşısında Cengiz, ikinci bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Kongreden sonra kurmaylarıyla bir araya gelen Cengiz, "Üyeler bu maddeleri kabul etmeyebilir. Biz de onların istedikleri şekle sokarak yeniden önlerine getireceğiz" değerlendirmesini yaptı.

Akbaba en az 5 ay yok
Erzurumspor maçında aldığı darbenin ardından sol ayak baş parmağında kırık tespit edilen Emre Akbaba dün ameliyat edildi. En az 5 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilen futbolcunun ameliyatını kulüp doktoru Yrd. Doç. Dr. Yener İnce gerçekleştirdi. Ameliyat başarıyla neticelendi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...