HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Özet İzle: Sivasspor 0-0 Fenerbahçe geniş özeti İzle | SİVAS FB maçı skoru özeti VİDEO

Düzenleyen: /
Özet İzle: Sivasspor 0-0 Fenerbahçe geniş özeti İzle | SİVAS FB maçı skoru özeti VİDEO
Sivasspor Fenerbahçe Özet İzle, Sivasspor Fenerbahçe Geniş Özet İzle, Sivasspor Fenerbahçe Geniş Özet İzle, Sivasspor Fenerbahçe İzle, Sivas Fener Maçı Özet İzle, Fenerbahçe Maçı Özeti İzle, Haber

SPOR Haberleri

Sivasspor Fenerbahçe maçı geniş özeti izle haberi ile birlikteyiz. Süper Lig'in 9. haftasında Sivasspor, Fenerbahçe'yi konuk etti. Karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve Sivas'ta puanlar paylaşıldı. Peki Sivas FB maçı geniş özeti izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar...

Sivasspor Fenerbahçe maçı geniş özeti izle ve skoru kaç kaç bitti? ile ilgili merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz. Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, Sivasspor'a konuk oldu. Karşılaşmada gol sesi çıkmazken Sivas'ta puanlar paylaşıldı. Fenerbahçe puanını 9'a çıkarırken Sivasspor ise puanını 10'a yükseltti. Peki Sivasspor Fenerbahçe maçı geniş özeti izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar...

SİVASSPOR FENERBAHÇE GENİŞ ÖZETİ İZLE

İLK 11'LER

SİVASSPOR: Ali Şaşal, Uğur, Bjarsmyr, Braz, Ziya, Emre, Medjani, Hakan, Rybalka, Robinho, Muhammet
TEKNİK DİREKTÖR: Tamer Tuna

FENERBAHÇE: Harun, Şener, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali, Ayew, İsmail Köybaşı, Jailson, Elif Elmas, Frey, Soldado
TEKNİK DİREKTÖR: Phillip Cocu

Sivasspor Fenerbahçe maçına mutlak galibiyet parolasıyla sahada olacak. Taraftarına güzel bir hediye vermek isteyen Fenerbahçe takım şampiyonluk yolunda yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor. Futbolseverler ise maçı nereden ve nasıl canlı izleyeceklerini merak ediyor. Sivasspor Fenerbahçe maçını canlı yayınlayacak kanallar listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. Sivasspor Fenerbahçe Maçı canlı izleme yolları ve şifresiz yayın yapan kanalları sizler için derledik. İşte Sivasspor Fenerbahçe maçı hakkında tüm detaylar…

Özet İzle: Sivasspor 0-0 Fenerbahçe geniş özeti İzle | SİVAS FB maçı skoru özeti VİDEO

Fenerbahçe takımına Sivas'ta çoşku seli

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Sivas'a geldi.

Sezona kötü başlayan ve ilk 8 haftada 8 puan toplayabilen Fenerbahçe lige verilen milli maç arasının ardından ilk maçını Demir Grup Sivasspor ile oynayacak. Can Bartu Tesisleri'nde son antrenmanını yapan sarı-lacivertli ekip Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla kente geldi. Fenerbahçe kafilesini Nuri Demirağ Havalimanı'nda çok sayıda taraftar tezahüratlarla karşıladı. Taraftarlar Teknik Direktör Philip Cocu'ya çiçek verdi ve futbolculara da yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar Teknik Direktör Cocu ile bol bol fotoğraf çekindi. Ganalı oyuncu Andre Ayew de imza dağıttı. Daha sonra sarı-lacivertli kafile takım otobüsüyle konaklayacağı otele geçti. Otel önünde de taraftarlar takıma tezahüratlarda bulundu. Otele geçen sarı-lacivertli kafile maç saatini beklemeye başladı. Kafilede Sportif Direktör Damien Comolli de yer aldı.

SİVASSPOR FENERBAHÇE CANLI İZLE

Özet İzle: Sivasspor 0-0 Fenerbahçe geniş özeti İzle | SİVAS FB maçı skoru özeti VİDEO

Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda yarın oynanacak olan karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek. 

Sivasspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Yeni 4 Eylül Stadı'nda bu akşam saat 19:00'da oynanacak mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar turkiyegazetesi.com.tr'de...

Özet İzle: Sivasspor 0-0 Fenerbahçe geniş özeti İzle | SİVAS FB maçı skoru özeti VİDEO

Sivasspor Fenerbahçe muhtemel 11'ler...

Sivasspor: Ali Şaşal, Uğur, Bjarsmyr, Braz, Ziya, Emre, Medjani, Hakan, Rybalka, Robinho, Muhammet

Fenerbahçe: Harun, Şener, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali, Jailson, Eljif, M.Ekici (Benzia), Ayew, Frey, Soldado

Sakatlığı bulunan Slimani Sivasspor karşısında forma giyemeyecek

Fenerbahçe'de Slimani, Mehmet Topal ve Tolga Ciğerci'nin Sivasspor maçı öncesi sakatlıkları bulunuyor. Slimani, Mehmet Topal ve Tolga Ciğerci Sivasspor deplasmanında forma giyemeyecek.

Özet İzle: Sivasspor 0-0 Fenerbahçe geniş özeti İzle | SİVAS FB maçı skoru özeti VİDEO

Sivasspor'da 3 sakat, 1 cezalı

Demir Grup Sivasspor’da Fenerbahçe maçı öncesi 3 oyuncunun sakatlığı bulunurken, 1 oyuncu ise kırmızı kart cezası nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Kırmızı-beyazlılarda karşılaşma öncesi golcü Arouna Kone’nin ve orta saha oyuncuları Mert Hakan Yandaş ile Delvin N’Dinga’nın sakatlıkları bulunuyor. Ligin 8. haftasındaki Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Douglas da bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

SİVASSPOR FENERBAHÇE CANLI İZLE

Sivas’taki maçlar

İki takım arasında Sivas’ta yapılan 12 lig maçında deplasman takımı Fenerbahçe 6, ev sahibi Sivasspor 3 kez galip geldi, 3 maç da berabere bitti. Sivas’taki maçlarda sarı-lacivertliler 25, kırmızı-beyazlılar 19 gol attı. Öte yandan Sivas’taki son 6 randevuda her iki ekip de ikişer galibiyet aldı, 2 müsabaka da berabere tamamlandı.

Fenerbahçe ile Sivasspor 25. randevuda

Fenerbahçe ile Demir Grup Sivasspor, yapacakları maçla Süper Lig’de 25. kez karşı karşıya gelecek. Sivasspor’un Süper Lig’e yükseldiği 2005-2006 sezonundan itibaren iki ekip arasında yapılan 24 maçtan 16’sını Fenerbahçe, 4’ünü Sivasspor kazandı, 4 müsabaka da berabere sonuçlandı. Rekabetteki son 6 maçı kaybetmeyen, 5 galibiyet, bir beraberlik alan Fenerbahçe’nin toplam 59 golüne, Sivasspor 32 golle yanıt verdi. Geçen sezonki maçları Fenerbahçe, evinde 4-1, deplasmanda da 2-1’lik skorlarla kazandı.

Özet İzle: Sivasspor 0-0 Fenerbahçe geniş özeti İzle | SİVAS FB maçı skoru özeti VİDEO

En farklı skorlu galibiyetler

Fenerbahçe, Sivasspor karşısında en farklı skorlu galibiyetini 2009-2010 sezonunda Sivas’ta 5-1’lik sonuçla aldı. Sivasspor ise 2011-2012 ve 2013-2014 sezonlarında evindeki maçlardan 2-0 galip ayrıldı. Öte yandan, 2010-2011 sezonunun son maçında Fenerbahçe’nin deplasmanda 4-3 galip gelerek şampiyonluğunu ilan ettiği ve 2013-2014 sezonunun ilk yarısında İstanbul’da Fenerbahçe’nin 5-2 kazandığı karşılaşmalarda atılan yedişer gol, iki takım arasındaki en gollü müsabakalar olarak kayıtlara geçti.

SİVASSPOR FENERBAHÇE CANLI İZLE

24 maçta 91 gol

Fenerbahçe ile Sivasspor arasındaki maçlar bol gollü geçiyor. İki takım arasında Süper Lig’de yapılan 24 müsabakada 91 gol atıldı, sadece bir maç golsüz tamamlandı. Geride kalan maçlarda Fenerbahçe 59, Sivasspor 32 kez fileleri havalandırdı, futbolseverler 91 gole tanık oldu. Maç başına gol ortalaması 3,79 olarak gerçekleşti.

Özet İzle: Sivasspor 0-0 Fenerbahçe geniş özeti İzle | SİVAS FB maçı skoru özeti VİDEO

FENERBAHÇE GOL YOLLARINDA SIKINTILI BİR SEZON YAŞIYOR

Fenerbahçe, bu sezon gol yollarında ciddi sıkıntı yaşıyor.

Ligin ilk 8 maçında sadece 6 gol atan sarı-lacivertliler, 5 maçta ise rakip fileleri havalandıramadı.

Fenerbahçe ile Demir Grup Sivasspor, yarın yapacakları maçla Süper Lig'de 25. kez karşı karşıya gelecek.

Sivasspor'un Süper Lig'e yükseldiği 2005-2006 sezonundan itibaren iki ekip arasında yapılan 24 maçtan 16'sını Fenerbahçe, 4'ünü Sivasspor kazandı, 4 müsabaka da berabere sonuçlandı.

Rekabetteki son 6 maçı kaybetmeyen, 5 galibiyet, bir beraberlik alan Fenerbahçe'nin toplam 59 golüne, Sivasspor 32 golle yanıt verdi.

Geçen sezonki maçları Fenerbahçe, evinde 4-1, deplasmanda da 2-1'lik skorlarla kazandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...