HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Özet izle: Rizespor 1-1 Konyaspor özeti ve golleri izle | Rize Konya maçı golleri skoru özeti

Düzenleyen: /
Özet izle: Rizespor 1-1 Konyaspor özeti ve golleri izle | Rize Konya maçı golleri skoru özeti
Çaykur Rizespor Konyaspor Canlı İzle, Rizespor Konyaspor Şifresiz İzle, Rize Konya Maçı Kaç Kaç, Rizespor Konyaspor Maçı Şifresiz Kanallar, Rizespor Konyaspor Geniş Özet, Rizespor Konyaspor Canlı İzle, Rize Konya Maçı Şifresiz Beinsports İzle, Haber

SPOR Haberleri

Çaykur Rizespor Konyaspor özeti izle, Rizespor Konyaspor golleri izle, Rize Konya maçı kaç kaç bitti, Rizespor Konyaspor maçı şifresiz kanallar gibi internette günün merakla beklenen maçlarından olan Çaykur Rizespor Konyaspor maçına dair araştırılanlar haberimizde! Spor Toto Süper Lig 9. hafta karşılaşmaları tüm hızıyla devam ediyor! Çaykur Rizespor, evinde Konyaspor'u ağırladı. İki takımın da üç puan parolasıyla çıktığı maçın sonucu ne olacak heyecanla bekleniyordu! İşte maça dair detaylar...

Spor Toto Süper Lig'de heyecan 9. hafta karşılaşmalarıyla devam ediyor. Verilen milli molanın ardından takımlar lige moralli başlamak istiyorlar. Okan Buruk yönetimindeki Çaykur Rizespor ile Rıza Çalımbay yönetimindeki Konyaspor karşı karşıya geldi! Heyecanla beklenen mücadele ile ilgili Rizespor Konyaspor özeti izle, Rizespor Konyaspor geniş özet izle, Rizespor Konyaspor golleri izle ve kaç kaç bitti gibi araştırılan konulara dair detaylar haberimizde! Çaykur Rizespor, 41. dakikada Rick Boldrin ile 1-0 öne geçti! Konyaspor, 82. dakikada skoru 1-1'e getirdi! Karşılaşma bu skorla sona erdi ve iki takım birer puanla sahadan ayrıldı.

ÇAYKUR RİZESPOR KONYASPOR MAÇI ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çaykur Rizespor - Atiker Konyaspor muhtemel 11'leri...

Çaykur Rizespor: Gökhan, Brabec, Jach, Orhan, Mehmet, Ali Çamdalı, Robin, Boldrin, Mustafa, Süleyman, Muriç 
Atiker Konyaspor: Serkan- Skubic, Diagne, Uğur, Ferhat, Ömer Ali, Jonsson, Jevtovic, Milosevic, Yatabare, Jahovic

Rıza Çalımbay: “Bizim kazanmaktan başka seçeneğimiz yok”

Atiker Konyaspor, öğle saatlerinde Kayacık Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenmana milli takımlardan dönen Serkan Kırıntılı, Amir Hadziahmetovic, Deni Milosevic ve Nejc Skubic katılırken, bu isimlerden Nejc Skubic takımdan ayrı çalıştı. Uğur Demirok, Traore, Hurtado, Moke'nin katılmadığı antrenman koşu, pas çalışması ve 5’e 2 çalışması ile başladı. Antrenman savuna-hücum çalışması ile tamamlandı. 

"Bizim açımızdan Çaykur Rizespor maçı oldukça zor olacak" 

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada eksik çalışmak zorunda kaldıklarını ifade eden Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Ligde kolay maç yok. Her maç çok zor. Zaten görüldüğü gibi ligde sürprizlere açık maçlar oynanıyor. Sürpriz sonuçlar alınıyor. Bizim açımızdan Çaykur Rizespor maçı oldukça zor bir maç olacak. Yalnız bir dezavantaj olarak görülen milli maç arası sadece bizim için değil diğer takımlar için de geçerli. Şu an oynayacağımız maça az bir süre kaldı ve milli takımlara giden ve henüz aramıza katılmayan arkadaşlarımız var. Bu durum diğer takımlarda da aynı ama bizimki bayağı bir sıkıntılı. Bunların başında Hurtado geliyor. Büyük bir ihtimalle cuma günü aramıza katılacak. Bizim kazanmaktan başka bir seçeneğimiz yok. Kazanmamız gerekiyor. Bunun için de ne gerekiyorsa onu yapacağız. Tabi ki kolay maç değil. Çaykur Rizespor açısından da önemli bir maç. Yeni bir antrenör, yeni bir başkan geldi. İyi bir değişim yaşadılar ve iyi sonuçlar aldılar. Çok çekişmeli ve çok zor bir maç olacak. Maçın erken saatte oynanması da ilginç olacak. Onun için tek düşüncemiz bugüne kadar oynadığımız maçlarda olduğu gibi hiçbir zaman oyundan kopmadan, elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz ve hep oyunun içerisinde olacağız. Gol yemeden kazanmak iyi olacak. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz. Milli maçlar nedeniyle verilen arayı çalışarak iyi değerlendirdik. Bu haftadan itibaren hem lig hem de kupada yoğun bir tempoya gireceğiz. Ama en önemli maç bizim için şu an Çaykur Rizespor maçı” şeklinde konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...