HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Özet izle: Hatayspor 0-0 Osmanlıspor maçı özeti izle | Hatay Osmanlı maçı kaç kaç bitti, özeti izle

Düzenleyen:
Özet izle: Hatayspor 0-0 Osmanlıspor maçı özeti izle | Hatay Osmanlı maçı kaç kaç bitti, özeti izle
Hatayspor Osmanlıspor Özeti İzle, Hatayspor Osmanlıspor Geniş Özeti İzle, Hatayspor Osmanlıspor Kaç Kaç Bitti, Hatayspor Osmanlıspor Şifresiz Kanallar, Hatay Osmanlı Maçı Canlı İzle, Haber

SPOR Haberleri

Spor Toto 1. Lig'de heyecan 9. hafta karşılaşmaları ile devam ediyor. Hatayspor Osmanlıspor özeti izle, Hatayspor Osmanlıspor geniş özet izle, Hatayspor Osmanlıspor kaç kaç bitti, Hatayspor Osmanlıspor özeti izle gibi konular internette futbolseverler tarafından araştırılıyor. Merak edilen konuya dair detayları haberimizde bulabilirsiniz! Lige iyi bir başlangıç yapan Osmanlıspor, deplasmanda kazanmak istiyordu. Hatayspor ise evinde alacağı galibiyet ile yoluna moralli devam etmek istiyordu. Karşılaşmada neler oldu? İşte detaylar...

 Hatayspor Osmanlıspor özeti izle, Hatayspor Osmanlıspor geniş özet izle, Hatayspor Osmanlıspor kaç kaç bitti, Hatayspor Osmanlıspor özeti izle gibi konular futbolseverler tarafından bugün internette en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Hatayspor, evinde Osmanlıspor'u ağırladı. Ligin 10. sırasında yer alan Hatayspor, 8. sırasında yer alan Osmanlıspor'u mağlup ederek kendi seyircisi önünde galibiyet sevinci yaşamak istiyordu. Hatayspor Osmanlıspor maçına dair detaylar haberimizde... Heyecanla beklenen karşılaşma golsüz sona erdi. İki takım birer puanla sahadan ayrıldı.

HATAYSPOR OSMANLISPOR MAÇI ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İLHAN PALUT: "OYUNCULARIMIN ÇALIŞMA TEMPOSUNDAN MEMNUNUM"

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, oyuncularının çalışma temposundan memnun olduğunu, Osmanlıspor maçından iyi bir sonuç almak istediklerini belirterek, “Milli maç arasında verdiğimiz iznin ardından salı günü tesislerimizde antrenmanlara başladık. Dün ve bugün de çift antrenmanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oyuncuların çalışma temposu gayet iyi. Yarın yine bir kuvvet antrenmanımız var, cumartesi günü takım ikiye ayrılacak. Bir grup burada antrenman yaparken, bir grupla beraber Adana Demirspor’la hazırlık maçı yapmak üzere Adana’ya gideceğiz. Pazartesi günü de Osmanlıspor maçının hazırlıklarına başlayacağız. Mirkan sakatlığı dolayısı ile antrenmanlarımıza devam edemiyor ve cuma günü Hatay’a gelecek. Tetkiklerinden sonra Osmanlıspor maçı için son durumuna karar vereceğiz” dedi.

Rakip Osmanlıspor’un tecrübeli bir takım olduğunu, ancak en hazır şekilde karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Palut, “Osmanlıspor tecrübeli bir takım. Tecrübeli oyunculardan kurulu. Çalışma tempomuzu hafta içerisinde yükseltip, gerekli analizleri yapıp en hazır şekilde Osmanlıspor maçına çıkacağız. İyi bir sonuç almak için de çalışmalarımızı tamamlayacağız” ifadelerine yer verdi.

AKIN ALKAN: "ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRECEĞIZ"

Hatayspor’un başarılı file bekçisi Akın Alkan ise lige iyice adapte olduklarını Osmanlıspor maçını kazanıp, çıkışlarını sürdüreceklerini söyleyerek, “Takımımız şimdi yavaş yavaş iyi olmaya başladı. Eskişehir deplasmanından iyi bir sonuçla döndük. Milli arada her zamanki gibi çok iyi çalışıyoruz ve herkes çok istekli. Bu lige iyice adaptasyon sağladık bence. Bundan sonra bir çıkış yakalayacağımıza inanıyorum. Önümüzde de Osmanlıspor maçı var. Zorlu bir ekip, onlar da ikide iki yaptılar, son iki maçını kazandılar. Onların da ne kadar iyi olduğunu biliyoruz, hocalarımız bize analiz ediyorlar. Onlara göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İçeride oynayacağız, Altınordu maçını içeride beraberlikle bitirdik, onun telafisi Osmanlıspor maçı olacak. İnşallah Osmanlıspor maçını kazanıp, daha da çıkışımızı sürdüreceğiz” dedi.

Kalesinde az gol görmesini konsantrasyona ve takım savunmasına bağlayan Alkan, “Hocalarımız bizi sürekli çalıştırıyor, hiçbir boşluğumuz yok. Tabi bunun yanında konsantre olmakta önemli, takım savunmasını da çok iyi yapıyoruz bu da çok önemli. Gol yememe alışkanlığımız devam ediyor gibi. Bundan sonra daha iyi olacağına inanıyorum. Gönül ister ki hiç gol yemeden bitirmek ama elimizden geleni yapacağız” sözlerini sarf etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...