Hayali Heynckes

Hayali Heynckes

SPOR Haberleri

F.Bahçe’de hoca arayışları sürüyor. Taraftarların gönlünde Ersun Yanal yatıyor ancak Başkan Ali Koç’un istediği isim Heynckes. Koç, kurt teknik adamın yanında bir Türk hoca yetiştirmeyi planlıyor.

EMİN ULUÇ

Süper Lig’de bu hafta Galatasaray-Fenerbahçe, Başakşehir-Beşiktaş gibi iki dev maç oynanacak. Ancak futbol gündeminin öncelikli maddesi Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü kim olacak? Sarı-lacivertlileri cuma günkü derbiye yardımcı hoca Erwin Koeman hazırlarken, kulaklar kulüpten gelecek açıklamada. Ali Koç başkanlık koltuğuna oturduğu andan beri Ersun Yanal’ın teknik direktörlüğe getirilmesini isteyen taraftarlar, Cocu’nun kovulmasıyla seslerini daha da yükseltmiş durumda. Yanal’ın göreve gelmesi için imza kampanyası bile başlatan taraftarlar, daha önce defalarca Ersun Hoca’yla çalışmayı düşünmediğini ifade eden Başkan Ali Koç’un bu taleplerini karşılıksız bırakmayacağına inanıyor.

Son söz Koç’un
Takımı Türk bir hocaya teslim etmeyi düşünmeyen Ali Koç’un gönlünden geçen isim ise en son Bayern Münih’i çalıştıran Alman efsanesi Jupp Heynckes. Kariyerinde 2 Şampiyonlar Ligi, 1 UEFA Kupası zaferi de olmak üzere 13 kupa bulunan 73 yaşındaki Heynckes, 30 Haziran 2018’de emekliye ayrılmıştı. Koç’un planı, Heynckes’i yeniden yeşil sahalara döndürüp, yanına da yetiştirmesi için genç bir Türk yardımcı vermek. Sportif direktör Damien Comolli’nin temasta olduğu isimler ise Cocu’dan önce de görüşme yapılan Fransız Laurent Blanc ile Sırp Sinisa Mihajlovic. 52 yaşındaki Blanc’ın Comolli’ye yeşil ışık yaktığı belirtiliyor. Ancak Comolli, Mihajlovic’ten de net bir cevap almadan hamle yapmak istemiyor. Son kararı verecek isim ise başkan Ali Koç.

İnanın çocuklar
Fenerbahçe, derbi hazırlıklarını sürdürdü. Salondaki core çalışmasıyla başlayan idman, sahada yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamlanırken, oyuncuların hırsı ve performansı teknik heyetin yüzünü güldürdü. Cocu’nun yardımcısı Koeman oyunculara, “Kötü sonuçlar almış olabiliriz ama siz iyi oyuncularsınız. Kendinize inanın, birbirinize inanın. Bu ligde yenemeyeceğiniz takım yok” sözleriyle moral aşıladı. İdmanı Comolli ve yöneticiler de izledi.

Sambacının gönlü kırık
Sezon başında Al Ahli’ye transfer olan Josef, Fenerbahçe’nin durumuna üzüldüğünü söylerken, taraftara da sitem etti. Gönlünün hâlâ Fenerbahçe’de olduğunu belirten sambacı taraftarlara “Bana ancak ayrıldıktan sonra değer vermeye başladılar” siteminde bulundu.

Çok da kötü değilmiş!
Fenerbahçe’nin kapı önüne koyduğu Phillip Cocu, FourFourTwo’nun hazırladığı 2018’in en iyi teknik direktörleri listesinde 19. sırada yer aldı. Guardiola, Zidane ve Simeone’nin ilk üçte sıralandığı 50 kişilik listedeki tek Türk 37. basamakta kendine yer bulan Abdullah Avcı oldu.

Volkan’dan hastane ziyareti
Yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Volkan Demirel, genç takım arkadaşı Oğuz Kağan’ı zor gününde yalnız bırakmadı. Volkan, Ankaragücü maçında sakatlanıp ameliyat olan Oğuz Kağan’ı hastanede ziyaret ederken, genç oyuncu bu anı sosyal medya hesabından “Teşekkür ederim abim” notuyla paylaştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...