Değişken Kartal

Düzenleyen:
Değişken Kartal

SPOR Haberleri

Sakatlar, cezalılar, formsuzluklar teknik direktör Şenol Güneş’in elini kolunu bağlıyor. Önceki sezonlarda istikrarlı kadrolarla oynayan Kartal, bu sezon her maçta farklı bir on birle sahaya çıkıyor

MURAD TAMER

UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda Genk ile 1-1 berabere kalarak grupta son sırada kalan Beşiktaş, geçen sezonu her anlamda mumla arıyor. Şampiyonlar Ligi’nde geçen sezon bu tarihleri üç galibiyet ve bir beraberlikle 10 puanla lider geçen siyah-beyazlılar, şimdi ise Genk, Sarpsborg, Malmö gibi takımların gerisinde sonuncu sırada yer alıyor. Sadece puan ve form durumunu değil, geçen sezonki kadrosunu da çok arıyor Beşiktaş. Teknik Direktör Şenol Güneş bu sezon başındaki B36 Torshavn maçları hariç her maça farklı bir ilk 11’le çıkmak zorunda kaldı. Oysa siyah-beyazlılar Şenol Hoca’nın ilk üç sezonunda en azından iskelet kadrosunu korumayı başarıyordu. Özellikle hücumdaki isimler nadiren değişiyordu. Bu sezon ise 21 maça çıkan Kartal, son 17 karşılaşmaya farklı kadrolarla çıktı. Şenol Hoca en çok hücumda arayış içinde olduğu için farklı kadro kurgularını deniyor. 

Bitmeyen ızdırap

Aboubakar, Demba Ba, Gomez, Cenk gibi süper golcülerle çalışmaya alışık olan tecrübeli çalıştırıcı, Larin ve Love’dan bir türlü istikrarlı şekilde verim alamayınca son çare olarak Mustafa Pektemek’i bile denemek zorunda kaldı. Hücumcu orta saha oyuncuları da Şenol Güneş’i hayal kırıklığına uğratıyor. Takımın 10 numarası Oğuzhan kariyerinin en kötü dönemini yaşıyor. Büyük beklentilerle alınan Ljajic de beklenen katkıyı sağlayamadı. Takımın gerideki beyni Atiba da sözleşmesi geç yenilendiği için hem takıma geç katıldı, hem de ismi bildirilemediği için Avrupa maçlarına çıkamıyor. Böylelikle ön liberoda da sürekli farklı isimler sahaya çıkıyor. Ayrıca Pepe, Adriano, Gökhan Gönül, Ljajic, Gökhan Töre ve Tolgay’ın sakatlıkları, Karius’un da formsuz olmasıyla kalecisini bile değiştiren Şenol Güneş böylelikle her maçta bambaşka bir Beşiktaş’ı sahaya çıkarıyor.

Karius’a Orman desteği 

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Teknik Direktör Şenol Güneş’in Genk maçında kulübeye çektiği kaleci Loris Karius’a sahip çıktı. BJK TV’ye konuşan Orman, Alman file bekçisinin bonservisini almak istediklerini belirterek, “Karius çok iyi bir kaleci. Tabii onun da daha çok çalışması lazım. Burası kolay bir kulüp değil. Karius, Beşiktaş’ın güvendiği bir kaleci. Karius’u göndereceğimiz yönündeki haberler genel futbol palavraları” dedi.

Babel gidiyor!

Beşiktaş’ta Babel şoku yaşanıyor. Genk maçından sonra menajerinin Fiorentina ile görüştüğünü açıklayan Hollandalı yıldızın, İtalyan devi ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Ocak 2017’de Deportivo’dan bedelsiz olarak Beşiktaş’ın yolunu tutan ve siyah-beyazlılarla sözleşmesi haziran ayında bitecek olan Babel’in mevcut piyasa değeri 6,5 milyon avro olarak gösteriliyor. Yıldız futbolcu, bu sezon Beşiktaş’ta çıktığı 17 maçta altı gol ve bir asist kaydetti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...