Yılmaz Vural Adana Demirspor'da

Düzenleyen:
Yılmaz Vural Adana Demirspor'da

SPOR Haberleri

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Hakan Kutlu'dan boşalan teknik direktörlük görevi için Yılmaz Vural'la anlaşma sağladı.

TFF 1. Lig'de Hakan Kutlu yönetiminde beklediği sonuçları alamayan Adana Demirspor, genç çalıştırıcıyla yollarını ayırdıktan sonra yeni hocasını buldu.

Mavi-Şimşekler, deneyimli teknik direktör Yılmaz Vural'la anlaşma sağladı.

Son olarak Eskişehirspor'da görev alan Vural, daha önce 2015-2016 sezonunun ortalarında göreve geldiği Adana Demirspor'da Play-Off finaline kadar yükselmiş Alanyaspor'a penaltılarda kaybederek Süper Lig'e çıkma fırsatını kaçırmıştı.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Çok değerli Adana Demirspor taraftarı. Süper Lig yolundaki hedeflerimiz doğrultusunda bize çok ciddi katkı sağlayacağına gönülden inandığımız çok değerli hocamız Yılmaz Vural ile anlaşma sağladık. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Hoş geldin hocam." ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Vural’ın yarın takımla ilk antrenmanına çıkacağı bildirildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...