Mbappe fırtınası

Düzenleyen:
Mbappe fırtınası

SPOR Haberleri

Fransa'da şampiyonluğa koşan PSG'nin genç oyuncusu ele avuca sığmıyor, golleri ve asistleriyle takımını uçuruyor

Fransa Ligi'nde sezona 13 maçta 13 galibiyetle başlayan PSG şampiyonluk yarışında en yakın rakibi Lille'e şimdiden 13 puan fark atarken 19 yaşındaki genç yıldız Kylian Mbappe, sezona damga vurmaya devam ediyor. Dünya Kupası'nda 7 maçta attığı 4 golle Fransa'nın kupaya uzanmasında büyük rol oynayan Mbappe, Fransa Ligi'nde de sezona gollerle başlarken oynadığı 9 maçta attığı 11 golle takımını sırtlayan isimlerin başında geliyor. Şampiyonlar Ligi'nde 2 gol ve 2 asistle oynayan Mbappe, toplamda 13 maça 13 gol ve 6 asist sığdırırken 19 gole doğrudan etki etti. Yıldız isim, Fransa Ligi'ndeki gol krallığı yarışında Nantes forması giyen Emiliano Sala ile zirveyi paylaşıyor.

Real'in kapısından döndü

Mbappe'nin bu sezon ciddi bir sakatlık yaşamaması hâlinde geçtiğimiz sezon bütün kulvarlarda attığı 21 golü geride bırakmasına da kesin gözüyle bakılıyor.  Monaco formasıyla yıldızlaştığı 2016-2017 sezonunda 46 maçta 28 gol atan Fransız futbolcu, geçtiğimiz sezonun başında 135 milyon avro karşılığında PSG'ye transfer olmuştu. Öte yandan Mbappe'nin PSG'ye transfer sürecinde Fransız ekibinin ödediği bonservis miktarını Real Madrid'in de gözden çıkardığı ancak genç oyuncunun kariyerine ülkesinde devam etmek istediği için Real Madrid'i geri çevirdiği öğrenildi. 

Mbappe fırtınası

Ronaldo hayranı

Küçüklüğünden beri Cristiano Ronaldo hayranı olan Mbappe'nin boş zamanlarında sıklıkla Ronaldo'ya ait videolar izlediği ve kendisine Portekizli yıldızı örnek aldığı öğrenildi. Real Madrid'den aldığı davet sırasında Ronaldo ile tanışma imkânı bulan Mbappe'nin tıpkı Ronaldo gibi futbolun bir dönemine damga vurması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...