HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Olympiakos 72-73 Fenerbahçe Euroleague maçı geniş özeti izle | Olympiakos FB kaç kaç bitti?

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Olympiakos 72-73 Fenerbahçe Euroleague maçı geniş özeti izle | Olympiakos FB kaç kaç bitti?
Olympiakos Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Olympiaos Fenerbahçe Şifresiz İzle, Fenerbahçe Euroleague Canlı İzle, Fenerbahçe Basketbol Maçı Şifresiz, Olympiakos FB Maçı Hangi Kanalda, Olympiakos Fenerbahçe Şifreli Mi, Haber

SPOR Haberleri  / İHA

THY Euroleague'de temsilcimiz Fenerbahçe, Olympiakos deplasmanına çıkıyor! Yunanistan deplasmanında sahaya çıkan sarı lacivertli ekip, 72-73 kazanarak evine galibiyetle döndü. Olympiakos Fenerbahçe maçı özeti izle, skoru kaç kaç bitti? diye merak eden sporseverler detayları araştırıyor. Olympiakos Fenerbahçe özet izle, skoru kaç kaç bitti? gibi detaylar da haberimizde sizlerle...

Fenerbahçe, THY Euroleague'in 7. haftasında Barış ve Dostluk Spor Salonu'nda Yunan ekibi Olympiakos ile mücadele etti. İki takım bu karşılaşma ile birlikte 18. kez oynadı. Geride kalan maçlarda Olympiakos'un 10'a 8 üstünlüğü bulunuyor.

OLYMPİAKOS FENERBAHÇE BASKETBOL MAÇI ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN

4.PERİYOT - OLYMPIAKOS - FENERBAHÇE: 72-73

3. periyot: 53-50

Devre: 39-39

1. periyot: 18 -21

THY Euroleague'in 7. haftasında Fenerbahçe, TSİ 22.00'de Yunanistan deplasmanında Olympiakos ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşma beIN Sports 3'ten naklen yayınlanıyor.

Ligde geride kalan 6 haftada sarı-lacivertliler 5 galibiyetle üçüncü sırada bulunurken, Yunan temsilcisi ise 3 galibiyetle ve averajla 10. sırada yer alıyor. 

 

18. randevu 

İki takım Euroleague'de bugüne kadar 17 kez mücadele etti. Söz konusu müsabakalarda Fenerbahçe rakibini 7 kez mağlup ederken, Olympiakos ise 10 kez parkeden galip ayrıldı. Geçtiğimiz sezon oynanan iki maçta da Yunan ekibi rakibini yenmeyi başardı. 

İki takımdaki istatistikler 

Ligde Fenerbahçe 86.2 sayı ortalamasıyla oynarken, Olympiakos ise 80.0 sayı ortalamasıyla mücadele ediyor. Sarı-lacivertlilerde Jan Vesely 15.0 sayı ortalamasıyla takımını sırtlarken, kırmızı-beyazlılarda ise Printezis 13.7 sayı ortalamasıyla oynayarak takımına katkıda bulunuyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...