HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İşte Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü! Comolli canlı yayında açıkladı

Düzenleyen: /
İşte Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü! Comolli canlı yayında açıkladı
Fenerbahçe, Koeman, Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de sportif direktör Damien Comolli, kulüp televizyonunda açıklamalarda bulundu. Fransız futbol adamı, teknik direktör konusunda, "Bizim devam etmek istediğimiz isim Koeman. Onunla konuştuk ve yaklaşımı çok pozitifti. Kararımızı Trabzonspor maçından önce açıklayacağız" şeklinde konuştu.

Bu sezon takıma sportif direktör olarak getirilen Fransız futbol adamı Damien Comolli, kulüp televizyonu FB TV'de açıklamalarda bulundu.

Yola Koeman'la devam etmek istediklerini belirten Comolli, Trabzonspor maçından önce resmi kararı açıklayacaklarını belirtti. Kadro dışı kalan oyuncular ve transferle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Fransız futbol adamı şunları söyledi:

Son 3 maçta 2 galibiyet aldık. Galatasaray beraberliğini de kazanç olarak görmüyorum. Kazanmamız lazımdı. Bugün Samandıra'da biri bana 'son 3 maçta 7 puan aldık' dedi. Buna da baktığımzıda ciddi bir gelişim gösterdiğimiz ortada...

Cocu'ya eleştiri mi? "Bir iyi, bir kötü oynuyorduk. Şimdi bu kalmadı!"

Aslında önemli olan takımda devamlılığın olmasıydı. İçerideki Başakşehir ve Beşiktaş maçlarında iyi oynamıştık ama bunu sürdüremedik. Bir maçta iyi oynayıp bir maçta kötü oynuyorduk. Şimdi ise bunun üstesinden gelmiş gözüküyoruz.

Sonuçlar mı özgüven getirdi, yoksa özgüven mi iyi sonuç? Bunu bilemeyiz.

İki hafta içinde teknik direktörün açıklanması gerektiği konusu...

Biz TFF'nin kurallarını biliyoruz. Birçok şeyi farkındayız. Trabzonspor maçından önce kararımızı vereceğiz ve herkesle paylaşacağız.

Erwin Koeman'la konuştuk. performansı ve yaklaşımı çok pozitifti. Devam etmek istediğimiz isim o.

Golden sonra sevindi mi?

Ben oyuncularımı ödüllendirmek istersem bunu özel olarak yapmak isterim. Kötü bir durum varsa bunu da özel olarak, yüzyüze yaparım. Burada takım ya da oyuncu ayırt etmem. Benim samimi olduğumu bilmelerini isterim.

Bazı gol sevinçlerinde çıldırıyorum ama bazılarında da susuyorum. Başka şeyler düşünebiliyorum takımla ilgili. Andre Ayew'in son golünde ve Michael'in (Frey) gollerinde çok sevindim. Çünkü Michael bunu hak ediyor. Saha içinde her şeyi yapıyor.

"Valbuena iyi gidiyor"

Valbuena'nın golleri ve asistlerinin yanında oyuncu olarak disiplini de mükemmel. Onunla bu sabah konuştum.'Kısa sürede üstüste maç oynamasından sonra nasıl hissettiğini sordum. 'Toparlanmam iyiye gidiyor. Kendimi de iyi hissediyorum' dedi. Bu da benim hoşuma gidiyor. Anderlecht maçında da nasıl bir oyuncu olduğunu gösterdi ve golü Frey'e attırdı.

"Barış Alıcı'yla her gün konuşuyorum"

Barış Alıcı son 2 maçta oyuna girmeye yaklaştı ama o anki şartlar buna engel oldu. Onun oynayıp oynamayacağı konusu benim değil, Koeman'ın işi. Bu konuda fazla yorum yapamam. Kulübün geleceği açısından çok önemli bir genç oyuncu. Sezon başı çok istekli geldi ve iyi performans gösterdi. Kötü sonuçlarla birlikte özgüveni azaldı. Her genç oyuncuda bu olur. Ben onunla hep konuşuyorum. Bizim onun hakkında ne düşündüğümüzü çok iyi biliyor Her genç oyuncu bunu biliyor. Hepsiyle gelecek ile ilgili konuşuyoruz ve hiçbiriyle aramızda bir yanlış anlaşılma durumu yok.

"Berke nefes kesiyor!"

Berke inanılmaz şekilde kendini geliştiriyor. Bazen idmanlarda yaptığı kurtarışlar nefes kesiyor. Çalışma etiği inanılmaz. Haftaya da İngiltere U-19 maçında Milli Takım formasıyla onu Antalya'da izleyeceğim.

Sakatlar...

Mehmet Ekici konusu haftalar öncesinin konusu. Sahalara dönmesi en yakın isim. Onunla da bu sabah konuştum. Oğuz Kaan bugün ilk defa Samandıra'ya geldi. Bu da beni mutlu etti. Alper ve Şener'de biraz daha bekleyeceğiz. Tolga bir MR'a daha girecek. Kemiğindeki morarma azaldı.

"Volkan'da gelişme yok!"

Volkan hakkında çok fazla söylenecek bir şey yok. Başkanımızın konuştuğundan beri de o konuda çok fazla gelişme yok.

"Ozan'ın kendi ellerinde! Yine konuşacağım"

Ozan durumu biraz daha farklı. Çok yetenekli. Fiziksel olarak da teknik olarak da çok iyi. Kariyerini nereye götürmek istediğine o karar verecek. ben ona yardım etmek istediğimi daha önce söyledim. Gelecek hafta yine onunla konuşacağım.

"Ocakta transfer zor"

Transfer dönemi kelimesini çok uzun zamandır duymuyordum. Tabii ki basın ve taraftarlar bu zamanı bekliyor ama bu dönem transfer için çok zordur. Yatırım yapmak için doğru bir zaman olmayacaktır. Biz yine de transfer pazarını takip ediyoruz. Ayrıca FFP kuralları da var. Bir fırsat çıkarsa değerlendirmeye çalışırız. Ocak ayı çok verimli değildir. Maddi durumumuz da bu konuda bizi zorlayacaktır.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...