Giulia fırtınası Türkiye’de

Düzenleyen:
Giulia fırtınası Türkiye’de

T-Otomobil Haberleri

Giulia, motor tipine göre Super, Veloce ve Quadrifoglio Verde olarak üçe ayrılıyor.

Otomobilseverlerin merakla beklediği Alfa Romeo Giulia, şubat ayı itibarıyla Türkiye’de satışa sunuldu. Giulia, tasarımı, son teknoloji yenilikçi motorları, mükemmel 50/50 ağırlık dağılımı ile ön plana çıkıyor. Global lansmanından bugüne birçok uluslararası nitelikte ödülün sahibi olan Alfa Romeo Giulia, Türkiye’de 3 farklı motor ve donanım seçeneğiyle tercih edilebiliyor.

Giulia fırtınası Türkiye’de

2.0 litre 200 HP arkadan itişli, 2.0 litre 280 HP dört tekerden çekişli ve 2.9 litre 510 HP arkadan itişli kombinasyonlarla pazara giriş yapan Giulia’nın tüm motor seçenekleri, otomatik şanzımanla donatılmış olarak, müşterilerinin beğenisine sunuluyor. Motor tipine göre Super, Veloce ve Quadrifoglio Verde adı verilen üç ayrı donanım seviyesiyle gelen Alfa Romeo Giulia, benzersiz tasarımı, sürüş dinamizmi ve üstün teknolojik özellikleriyle sıra dışı bir Alfa Romeo modeli olarak ön plana çıkıyor. 

Giulia fırtınası Türkiye’de

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...