Yerlilere yoğun talep

Düzenleyen:
Yerlilere yoğun talep

T-Otomobil Haberleri

İlk defa geçen yıl Sedan, Hatchback ve Station Wagon modellerinin tamamının sergilendiği Cenevre fuarında bu yıl Egea/Tipo Ailesi’nin “S-Design” özel serisi dikkat çekiyor.

İlk defa geçen yıl Sedan, Hatchback ve Station Wagon modellerinin tamamının sergilendiği Cenevre fuarında bu yıl Egea/Tipo Ailesi’nin “S-Design” özel serisi dikkat çekiyor. Hatchback karoserli versiyonuyla tanıtılan Fiat Tipo özel serisinde siyah alaşımlı jantlar, kapı kolları ve ızgara gibi dış detayların yanı sıra özel koltuk döşemesi ve iç mekânda standart versiyonda krom olarak sunulan siyah parlak detayların kullanımı ön plana çıkıyor. Fiat Tipo Hatchback S-Design, haziran ayından itibaren Avrupa pazarlarına ihraç edilecek.
Toyota C-HR, 2014 yılında Paris ve ardından 2015'te de Frankfurt Motor Show'da tanıtıldığında büyük yankı uyandırmıştı. Avrupa’dan hemen sonra ABD pazarına giren C-HR, geçtiğimiz haftalarda da ana vatanı Japonya’da satışa sunuldu. Türkiye’de üretilen ilk hibrit otomobil özelliğini taşıyan C-HR’ın AR-GE aşamasında da Türk mühendislerin imzası var. Euro NCAP çarpışma testlerinden en yüksek not olan 5 yıldızı kapan Toyota C-HR adından söz ettirmeye devam ediyor.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...