HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Açık artırmayla satılacak

Düzenleyen: /
Açık artırmayla satılacak
Otomobil , Haber

T-Otomobil Haberleri

Otomobil tarihinde önemli yeri olan modellerden biri kesinlikle Ford Mustang. Birçok otorite tarafından üretildiği andan itibaren efsaneler arasında gösterilen araç, üstünden yıllar geçtikçe popülerliği daha da artan bir model.

Otomobil tarihinde önemli yeri olan modellerden biri kesinlikle Ford Mustang. Birçok otorite tarafından üretildiği andan itibaren efsaneler arasında gösterilen araç, üstünden yıllar geçtikçe popülerliği daha da artan bir model. Amerika’da bir müzayede şirketi tarafından açık artırmaya sunulan bu Mustang ise oldukça özel. Fabrikadan çıktığı ‘Caspian Blue’ isimli rengi ve taşıdığı ‘00002’ seri numarası, fiyatını oldukça yükseltiyor. 1965 üretimi bu Mustang Coupe ayrıca günümüze kadar gelen nadir temizlikteki araçlardan birisi. 13 kez el değiştiren araç 1997 senesinde Mustang tarihçisi ve koleksiyoncu Bob Fria tarafından satın alınmıştı. Altı silindirli motor ve üç ileri manuel şanzımana sahip efsane için ise tahminî bir fiyat verilemiyor. Eğer almak için niyetliyseniz elinizi çabuk tutup, 16 Mayıs tarihindeki açık arttırmaya kayıt olmanız gerekiyor.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...