HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

EGEA tozu dumana katacak

Düzenleyen: /
EGEA tozu dumana katacak
EGEA, Haber

T-Otomobil Haberleri

Tofaş AR-GE tarafından geliştirilerek, motor sporlarına uygun hâle getirilen Egea Hatchback ve Egea Sedan, Autoshow’da en çok konuşulan modeller arasında

Tofaş AR-GE tarafından geliştirilerek, motor sporlarına uygun hâle getirilen Egea Hatchback ve Egea Sedan, Autoshow’da  en çok konuşulan modeller arasında. Tofaş’ın 1974 yılından bu yana motorsporlarında aktif biçimde rol alarak çok önemli başarılara imza attığını hatırlatan Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç “Öncelikli hedefimiz, tamamen Tofaş AR-GE ekibi tarafından geliştirilen ve hazırlanan Egea ile gençleri piste davet ederek motor sporları sevgisini, tutkusunu, aynı zamanda güvenli sürüş alışkanlığını yaygınlaştırmak olacak. Bu faaliyetleri sosyal sorumluluk anlayışı ile ele alacağız. Güvenli sürüş alışkanlıklarını yaymak amacıyla bu sene 5 farklı bölgemizde üniversite ve bayilerimizle birlikte sürüş seminerleri ve pratik eğitimler düzenleyeceğiz. Katılımcılara, Egea Sedan pist aktivite otomobilimizle çok özel bir sürüş tecrübesi yaşatmayı planlıyoruz” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...