Yeni iOS güncellemesi yayınlandı

Yeni iOS güncellemesi yayınlandı

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple nihayet beklenen güncellemesi iOS 9.2'yi kullanıcıları için yayınladı.

Apple aslında iOS 9'un son sürümü iOS 9.2'yi bir süre önce geliştiricileri için yayınlamıştı. Henüz hazır olmayan bu güncellemenin şimdiye kadar birçok betası yayınlandı ve geçtiğimiz günlerde artık iOS 9.2'nin tam sürümünün yakında yayınlanacağını öğrenmiştik. Bugün ise Apple, iOS 9.2'nin tam sürümünü kullanıcıları için yayınladı.

iPhone'lar, iPad'ler ve iPod touch için yayınlanan yeni güncelleme yaklaşık 300MB boyutunda.

Birçok hata gidermesine, geliştirmelere sahip olan yeni iOS 9.2 güncellemesi, Apple Music, News, Mail ve iBooks uygulamalarına da yeni özellikler kazandırıyor. Bunun yanında Siri bu güncellemeyle beraber Arapça konuşmaya başlıyor.

iOS 9.2 güncellemesi nasıl yüklenir?

iOS 9.1 güncellemesi cihazlarında kurulu olan iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro ve iPod touch 5 cihazlarının kullanıcıları cihazlarının Ayarlar - Genel - Yazılım Güncelleme menüsüne giderek iOS 9.2'yi hemen kurabilirler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...