Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Microsoft'a şikayet yağıyor

Microsoft'a şikayet yağıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Yazılım devi Microsoft'un mobil taraftaki önemli oyuncuları Surface Book ve Surface Pro 4, son günlerde kullanıcılarını pek memnun etmiyor.

İlk olarak yaşanan problem, cihazların Uyku ve Hazırda Beklet modlarında ışığının sönmemesiydi. Bu pek hayati bir sorun olmasa da bu sorunu çözmek için yayınlanan güncelleme bir başka soruna sebep oldu. Surface Book ve Surface Pro 4 kullanıcılarının oldukça önemli bir sorunu var. Kullanıcılar, cihazlarını Uyku moduna aldıklarında normal şartlarda pilin bitmemesi gerekiyor. Ancak bu iki cihazda pil tüketimi durmuyor ve kullanıcılar cihazlarını açtığında boş bir pil ile karşılaşıyor. Haliyle bu durum oldukça can sıkıcı oluyor. Microsoft, bu sorunu yaşayan kullanıcılar için bir özür mesajı yayınladı ve en kısa sürede güncelleme sözü verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...