Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ütüde yeni soluk

Düzenleyen:
Ütüde yeni soluk

TEKNOLOJİ Haberleri

Dünyada ve ülkemizde birçok ilke imza atan ünlü marka SINGER, ütü alanında da yeniliklerini sürdürüyor.

SINGER’in SB2040 Kazanlı, Fanlı Ütü Masası Sistemi, hanımlara ütü yaparken büyük kolaylık sağlayacak özelliklerle geliyor. Modelin rezistanslı ve fanlı ütü masası, kendinden ısıtma fonksiyonu ile fazla zaman harcamadan kusursuz ütü yapmanızı sağlıyor. Ütü masasına entegre şekilde çalışan ütüden gelen ısı, ütü masasından gelen eşit ısı ile birleşiyor; böylece çift taraflı ısı ve buhar gücüyle ütü yapmak oldukça kolaylaşıyor. Ayrıca kumaş tipine göre uygun ısı ayarı da yapılabiliyor. 
SINGER’in SB2040 Kazanlı, Fanlı Ütü Masası Sistemi; yenilikçi tasarımının yanı sıra kompakt, kolay ve hızlı olma özellikleriyle de dikkat çekiyor. Hanımlar bu sayede ütü yaparken çok daha az zaman harcıyor ve daha az yoruluyor. Ürünün ısıtmalı alüminyum yüzeye sahip aktif ütü masası, üfleme ve vakumlama özellikleriyle ütülemede harika sonuçlar elde etmenizi sağlıyor. Buharlı ütü fişi, çıkarılabilir kazan ve güç kablosunu yanı sıra buhar jeneratörlü ütü de üstün performansıyla öne çıkıyor. SB2040 Kazanlı, Fanlı Ütü Masası Sistemi ile ütü yapmak sıkıcı bir iş olmaktan çıkıp adeta keyfe dönüşüyor.  
SINGER SB2040 Kazanlı, Fanlı Ütü Masası Sistemi’ni, tüm SINGER bayilerinden ve www.singer.com.tr adresinden satın alabilirsiniz. www.singer.com.tr adresinden vereceğiniz siparişlerde dikiş makineniz, 100 TL ve üzeri alışverişinizde sağlanan ücretsiz kargo avantajıyla ve en kısa sürede size ulaşıyor.  

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...