Apple'dan kötü haber

Düzenleyen: / Kaynak: TeknoKulis / Hasan Uğur Nayır
Apple'dan kötü haber

TEKNOLOJİ Haberleri  / TeknoKulis / Hasan Uğur Nayır

Yeni yayınlanan rapor eski iddiaları yalanladı.

Ortaya atılan iddialarda Apple Watch 2'nin iPad Air 3 ve iPhone 6c (iPhone 5se) ile birlikte mart ayındaki bahar etkinkinliğinde tanıtılacağı ileri sürüldü. Hatırlarsanız kısa süre önce yayınlanan bir raporda Apple Watch 2'nin 2016'nın başlarında çıkacağı belirtildi. Anlaşılan 2. nesil Apple Watch biraz daha bekletecek.

Apple'a yakınlığıyla bilinen 9to5Mac sitesine göre mart ayında Apple Watch için yeni bantlar tanıtılacak. Diğer bir deyişle Apple Watch 2 olmayacak. Creative Strategies analisti Ben Bajarin de yaptığı açıklamada tedarik zincirinde hareketliliğin olmadığından bahsetmişti. Yeni rapor analistin görüşleriyle uyumlu duruyor. Bununla birlikte sanayi içinden isimsiz bir kaynak Apple'ın yeni saatle alakalı bazı sorunları aşamadığını dile getirdi.

Yeni nesil akıllı saati mart ayında göremesek bile iPhone 7 ile birlikte eylül ayında tanıtılacaktır. Eski rviayetlere göz atacak olursak Apple Watch 2'de ekran boyutu ve çözünürlüğü değişmeyecek. Selefiyle aynı olacak. Mevcut Apple Watch'ta iki farklı ekran boyutu ve çözünürlüğü var. Biri 33,5 mm 272x340 çözünürlüğünde, diğeri ise 39 mm 312x390 çözünürlüğünde.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: TeknoKulis / Hasan Uğur Nayır
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...