Google Chrome tasarım değişikliğine gidiyor

Google Chrome tasarım değişikliğine gidiyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Dünyanın en çok kullanılan internet tarayıcılarından Google Chrome, edineceği yeni güncelleme sonrası tasarımını değiştirecek.

Google Chrome için yeni bir güncelleme yayımlamaya hazırlanan Google, uygulamanın tasarımında değişiklik yoluna gidiyor. Özellikle akıllı telefon uygulamalarında karşımıza çıkan materyal tasarım, bundan böyle Chrome’da da geçerli olan görünüm olacak. Zira geliştirilen yeni güncelleme, tarayıcının görünümünde radikal değişikliklerin yapılmasını mümkün kılmakta. The Next Web sitesinin güvenilir kaynaklarına dayandırarak yaptığı haberine göre Chrome’un 51. versiyonu, beraberinde büyük çaplı değişiklikleri getirecek. Haberde, özellikle tarayıcının görüntüsünde değişmelerin meydana geleceği ve Google Chrome’ın günümüz tasarım anlayışına ayak uyduracağı belirtiliyor.

GOOGLEBOT IPHONE'DAN ANDROİD'E GEÇİYOR

Üst sekme rengini griye dönüştüren geliştirici ekip, bunun yanında daha keskin noktalar oluşturuyor. Menü ikonu olarak kendisine yer bulan çizgiler ise kaybolarak yerini üç adet üst üste dizilmiş noktaya bırakacak. Aynı zamanda gizli sekme açtığımızda, pencerenin tamamının rengi gri olacak ve burada daha karanlık bir izlenim oluşturulmuş olacak. Şimdilik bahsi geçen bu bilgilerin resmi olmadığını ve ilerleyen günlerde değişikliklerin meydana gelebileceğini belirtelim.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...