Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dünya saat 19.00'a kilitlendi, Apple ne tanıtacak?

Düzenleyen:
Dünya saat 19.00'a kilitlendi, Apple ne tanıtacak?

TEKNOLOJİ Haberleri

Ürünleri kapış kapış giden, geceden sıraya girilen, çadırlar kurulan Apple'ın yeni ürünlerini tanıtacağı 'Let Us Loop You In' etkinliği bugün saat 19.00'da.

Dünyanın gözü Apple'da. Apple bugün Cupertino Kaliforniya'da yapacağı etkinlikte yeniliklerini açıklayacak. Neyin ortaya çıkacağı hangi ürünlerin tanıtılacağı kesin bir dille belirtilmemiş olsa da dedikodular ve sızıntılar üzerinden gidersek Apple bu yıl bombalarını arka arkaya patlatacak.

TSİ ile saat 19.00'da açıklanacak ürünler arasında iPhone 5SE, iPad Air 3, Apple Watch 2 ve bir ihtimal Apple Car'ın olduğu söyleniyor.

'Let Us Loop You In' etkiliğinde tanıtılacak ürünlerin özelliklerine bakalım.

iPHONE 5SE ÖZELLİKLERİ

iPhone 5SE hakkında çıkan dedikodulara göre iPhone 6 ile aynı özelliklere sahip olması bekleniyor. Live Photos destekli 8 megapiksel arka ve 1.2 megapiksel ön kameraya sahip olacak iPhone 5SE'de Apple Pay için ayrıca NFC desteği de yer alacak.

Bunun yanı sıra Apple A8 işlemci, Touch ID, 1 GB Ram, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.2 bağlantısı da bulunacak.

- 8 megapiksel arka ve 1.2 megapiksel ön kamera (geniş panorama ve video kaydı için otofokus desteği)
- Apple'ın ''Health app''lerinin gereken ölçümleri yapabilmesi için bir barometre
- Apple Pay sistemi için NFC çipi
- A8 ve M8 çipsetleri
- 1GB RAM
- Bluetooth 4,2, VoLTE, 802.11ac Wifi
- Apple'ın ''Live Photos'' özelliği
- Gümüş, Uzay Grisi, Altın ve Rose Altın renk seçenekleri

* Fiyatı hakkında dedikodular ise 500 dolar civarı olacağı yönünde.

* Görsel dünya genelinde büyük bir üne sahip olan Martin Hajek'in kaleminden çıktı. Resmiyete sahip olmasa da yakın olması bekleniyor.

iPAD AIR 3 ÖZELLİKLERİ

iPad Air 3'ün tasarımının iPad Pro'dan esinlenmesi bekleniyor. Dört hoparlör ızgarasının yer alacağı iPad Air 3'te ekra 9.7 inç olacak. Yüksek parlaklık değerleri sunulacak iPad'in kenar kısmında ise Smart Connector adında özel bağlantı yuvası yer alacak.

iPad Air 3'ün kamera cephesine bakarsak ilklere sahne olması bekleniyor. Arka kısımda 12MP çözünürlükte kamera ile 4K video yapılacak. Model bu açıdan ailenin en yüksek çözünürlüklü ve ilk 4K kaydı yapan üyesi olarak anılıyor. Ayrıca kameranın LED flaş ile desteklenmesi de bekleniyor.

iPad Air 3'ün isminin iPad Pro Mini olması da ihtimaller arasında. Apple Pencil desteğinin de yer alacağı iPad Air 3'te 32GB Wifi versiyonunun yanı sıra 64GB/128GB olarak değişebilecek kapasite ve LTE destekli versiyonlar da bulunacak.

* Fiyatının da 32GB kapasitelilerde 599 dolar olacağı tahminler arasında.

APPLE WATCH 2 ÖZELLİKLERİ

Barry Lam umuyoruz ki bu kez herkese yetecek kadar Apple Watch yapmış olsun. Apple Watch kuyruklarını hatırlayanlar bilir satış hızını. Bugün tanıtılacak ürünlerden biri olan Apple Watch 2'deki Day One uygulaması saati kullananlar için adım sayısından, çektiğiniz fotoğraflara, ses kaydına, videolara, hava durumuna, bulunduğunuz yere, dinlediğiniz müziğe kadar her şeyi tutan bir günlük gibi.

Yeni Apple Watch ile pdf dosyalarınızı kaydederken Kitchen Stories uygulaması ile kolay yemek tariflerini görebiliyorsunuz. WeChat uygulaması ile de en çok beş yüz kişi ile grup halinde sohbet edebilecek, resim, mesaj, video, gönderebileceksiniz.

Cruncher uygulaması hesap makinası olarak kullanılıyor. Ayrıca yeni Watch'larda Shazam uygulaması da bulunacak. Timely uygulaması ise tam bir zamanlayıcı ve olmazsa olmaz sanal asistan Siri'de sizinle. Yani bir iPhone'da olan her şey artık bileğinizde. Bu da teknolojinin hangi boyutta olduğunu gözler önüne seriyor sanırım. (Kaynak:Habertürk)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...