iPhone SE resmen satışta

Düzenleyen: / Kaynak: AA
iPhone SE resmen satışta

TEKNOLOJİ Haberleri  / AA

Apple'ın piyasadaki 4 inç ekrana sahip akıllı telefonu iPhone SE, 8 Nisan'dan (bugün) itibaren Türk Telekom mağazalarında satışa sunuldu.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, iPhone SE, iPhone 6S'nin kullanıcılar tarafından beğeniyle karşılanan alüminyum gövdesini, 4 inç retina ekranla ve roze altın dahil dört etkileyici metalik renk seçeneğiyle bir araya getiriyor. Yüksek performans için gelişmiş 64-bit A9 çip, daha uzun pil ömrü, 12 megapiksel iSight kamera, canlı fotoğraflar, 4K video kayıt ve Touch ID parmak izi güvenlik sistemi gibi üstün özelliklerle donatılan iPhone SE, daha küçük boyutlu bir telefon arayan kullanıcılara mükemmel bir seçenek sunuyor.

Türk Telekom Bireysel Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, "Teknolojiyi yakından takip eden Türk Telekom müşterilerinin merakla beklediği iPhone SE'yi avantajlı koşullarda mağazalarımızda satışa sunuyoruz. Türk Telekom'un fiber gücüyle sunduğu GİGA 4.5G deneyimini 4 inç ekranda yaşamak isteyen müşterilerimizin, iPhone SE'yi beğeneceğine inanıyoruz." dedi.
iPhone SE hakkında detaylı bilgiye www.turktelekom.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...